Tässä hän on – Jukka Hildénin Chachi-rakas esitteli pariskunnan vastasyntyneen esikoisen: "Tyttövauvamme on täällä käsivarsillamme"

Jukka Hildén ja Chachi Hildén toivottivat esikoisensa vihdoin maailmaan. 

Duudsonit-tähti Jukka Hildénin ja hänen puolisonsa Chachi Hildénin esikoisen syntymästä ilmoitettiin maanantaina 25. marraskuuta. Pariskunta on kertonut, että raskaus meni yli viikolla lasketun ajan. 

Chachi Hildén jakoi uutisen äidiksi tulemisesta ensimmäiseksi omalla Twitter-tilillään. Tämän jälkeen myöhemmin maanantaina Hildén julkaisi omalla Instagram-tilillään muutaman kuvan pariskunnan esikoisesta. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– En edes tiedä mistä aloittaa, sillä olen niin innoissani. Tyttövauvamme on täällä käsivarsillamme! Hildén kirjoittaa päivityksessään. 

Naisen mukaan synnytys sujui hienosti, vaikka hän hermoilikin sitä hieman etukäteen. Chachi Hildén kertoo päivityksessään myös ettei hän malta odottaa vanhemmuuden matkaa aviomiehensä kanssa. 

– Odotus on ohi. En usko kuinka täydellinen hän on ja hän on ainoastaan meidän. Tervetuloa perheeseemme tyttövauvamme, Hildén kirjoittaa sydämien kera. 

Pariskunnan esikoinen on 23-vuotiaan, yhdysvaltalaissyntyisen Chachi Hildénin ensimmäinen lapsi. 39-vuotiaalla Jukka Hildénillä on edellisestä liitostaan kaksi lasta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja