Jukka Hildén paljastaa – Chachi-rakas sai oleskeluluvan Suomesta: "Mentiin vähän sitäkin varten naimisiin"

11:40
Possen vieraana Jukka Hildén ja Chachi Gonzales

Jukka Hildén odottaa puolisonsa Chachi Hildénin kanssa pariskunnan esikoisen syntymää.

Duudsonit-tähtenä tunnettu Jukka Hildén tähdittää MTV3-kanavan uutta Suurmestari-viihdeohjelmaa, joka nähdään televisiossa keväällä 2020. Ohjelman vakituisina vieraina nähdään Hildénin rinnalla Roni BäckJenni Poikelus sekä Janne Kataja. Ohjelman juontavat Jaakko Saariluoma ja Pilvi Hämäläinen.

Taskmaster-formaattiin pohjautuva Suurmestari on hyvällä tavalla vinksahtanut viihdeohjelma, jossa kilpailijat selviävät hullunhauskoista ja joskus omituisistakin tehtävistä parhaiten komedian ja kekseliäisyyden avulla. Vasta suoritustensa jälkeen studiossa he pääsevät Suurmestarin silmien alla näkemään, kuinka eri tavoin he ovat päätyneet tehtäviä ratkomaan.

Hildenin henkilökohtaisessa elämässä eletään myös jännittäviä aikoja, sillä miehen puoliso Chachi Hildén odottaa pariskunnan ensimmäistä lasta. Pienokaisen laskettu aika oli jo viikko sitten, eikä vauva ole vielä antanut merkkejä siitä, että olisi aika saapua maailmaan. 

– Kotona on onnelliset hetket, onneksi kaikki on oikein hyvin. 

Mies ihailee vaimonsa energisyyttä ja voimaa, vaikka nainen on aivan viimeisillään raskaana. Chachi Hildén julkaisi hiljattain sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän esitteli oman "baby mama" -tanssinsa. 

– Silti hän jaksaa vielä käydä kyykyssä ja nousta ylös, tanssia ihan tosissaan. Edelleen tanssii paremmin ja jaksaa pidempään kuin minä. Se on se etu siinä, että on nuori, Hildén nauraa. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hildén haluaa pitää tulevaan synnytykseen liittyvät seikat yksityisinä, mutta hänellä on kuitenkin mielipiteensä asiasta. 

– Mun mielestä miehen paikka on olla silloin siellä tukena ja turvana, kannustamassa. 

Kaksikko on viettänyt suhteensa aikana runsaasti aikaa Suomessa ja he halusivat myös, että heidän esikoisensa syntyy Suomessa. Yhdysvaltalaissyntyisen Chachi Hildénin tunnetaan olevan suuri Suomi-fani ja hän on käynyt kotimaassaan suomen kielen tunneillakin. 

Pari meni naimisiin syyskuussa Jukka Hildénin kotimaassa ja tämän myötä Chachi Hildén sai oleskeluluvan Suomesta. 

– Me mentiin vähän sitäkin varten naimisiin. Mutta kansalaisuutta ei vielä ole, sitä varten pitää osata vielä vähän enemmän suomea, kuin mitä Chachi osaa, Jukka kertoo.

Suurmestari nähdään MTV3-kanavalla keväällä 2020.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja