Mainos

Tarjoilijan ihana teko pelasti väsyneen äidin ruokailun: "Kaikki asiat eivät maksa"

Väsynyt yksinhuoltajaäiti kertoo olevansa ikuisesti kiitollinen tarjoilijalle, joka auttoi häntä kiukuttelevan pikkupojan kanssa. 

Kolmekymppinen yksinhuoltajaäiti Bonnien Beck kertoo olleensa kävelyllä poikansa kanssa, kun he päättivät poiketa tuttuun Beekeeper-ravintolaan, joka on ennenkin palvellut lapsiperhettä hyvin. Tällä kertaa palvelu oli kuitenkin omaa luokkaansa. Henkilökunta toimi esimerkillisellä tavalla, kun äidin kaksivuotias Roman-poika hermostui toden teolla.

–  Roman oli melko väsynyt ja kärsimätön odottaessaan ruokaansa. Ostin hänelle automaatista lelun ja värittelimme värityskirjaa, äiti kertoo yrityksistään pitää kiukutteleva poikansa tyytyväisenä.

Nämä keinot eivät kuitenkaan tehonneet, sillä kun ruoka saapui pöytään, poika kieltäytyi syömästä. Väsyneen äidin keinot alkoivat olla vähissä ja hän nieleskeli jo kyyneleitä. Juuri oikealla hetkellä paikalle saapui kuitenkin tarjoilija, joka tarjoutui auttamaan äitiä pojan viihdyttämisessä. 

Tarjoilija käytti äitiyden opettamia keinoja

Tarjoilija istuutui pöytään ja ryhtyi näyttämään pojalle, kuinka lautasliinoja oikein asetellaan purkkiin. Poika rauhoittui äidin hämmennykseksi hetkessä.

– Hän rakastaa sitä, kun ihmiset antavat hänelle huomiota. Hän todella piti siitä, että sai auttaa, Beck kertoo tästä ainutlaatuisesta hetkestä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kiitollinen äiti julkaisi kiitoksensa ja kuvan tarjoilijasta poikansa kanssa Facebookissa, jossa se on saanut runsaasti huomiota. Beckin mukaan tarjoilija on tavallinen ihminen, joka tekee tavallista työtä erinomaisella tavalla. Ja se, jos mikä on aivan ainutlaatuista.

– Hän ei tehnyt sitä saadakseen henkilökohtaista hyötyä, vaan hän aidosti välitti siitä, että olin todella stressaantunut, äiti kertoo.

Kiitokset tavoittivat lopulta myös hyvää tehneen tarjoilija Kelly Niblettin, joka kertoo itsekin olevansa äiti, joka tietää, kuinka vaikeaa lasten kanssa syöminen voi oikein olla. Hän päätti käyttää omia kokemuksiaan hyödyksi auttaakseen tätä perhettä.

– Kaikki asiat eivät maksa. Se oli kaikkien aikojen paras tunne, kun näin Facebookiin lisätyt kommentit, Niblett kertoo.

Katso videolta, miten nämä lapset selvisivät ravintolareissusta. 


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.