Tarjoilija sai potkut itkuisen someavautumisen takia – kaikki alkoi pikkuruisesta napapaidasta

Huvipuiston työntekijä sai potkut korvalävistysten takia Yhdysvalloissa 1:41
Tässä toinen erikoinen tapaus Yhdysvalloista: Huvipuiston työntekijä sai potkut korvalävistysten takia.

Ravintolatyöntekijä passitettiin kesken työvuoron kotiin hänen toppinsa takia. Amerikkalainen Vanessa kertoo, että pomo sai kuulla hänen avautuneen asiasta sosiaalisessa mediassa ja antoi hänelle potkut.

Kerroimme kesäkuun lopulla kahdesta brittinaisesta, jotka heitettiin ulos pubista heidän asujensa takia. Nyt eräs yhdysvaltalainen ravintolatyöntekijä kertoo tulleensa kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti pukeutumisensa takia, kertoo News.com.au-sivusto.

Eräässä ravintolana ja yökerhona toimivassa paikassa työskennellyt Vanessa kertoo TikTokissa saaneensa potkut kerrottuaan julkisesti, miten hänet lähetettin kesken päivän töistä kotiin lyhyen toppinsa vuoksi. Sen jälkeen hän julkaisi monta muutakin videota liittyen irtisanomiseen sekä saamaansa kohteluun. 

Itkuinen avautuminen auton ratissa

Viikko sitten julkaistulla videolla Vanessa itkee auton ratissa sitä, että hänet lähetettiin kotiin hänen sopimattoman toppinsa takia. Kiihtynyt nainen ihmettelee, miten asiakkaat voivat pukeutua crop topiin, mutta hänen pitkähihaista napapaitaansa pidettiin säädyttömänä.

– Olen niin vihainen, hän itkeskeli.

Julkaisi videon asustaan

Koska ensimmäinen video sai yli puoli miljoonaa katsojakertaa, Vanessa kertoi lisää tapahtuneesta myöhemmin. Seuraavalla videolla hän kuvasi itseään pomon silmissä pahennusta herättäneessä topissa.Vanessan mielestä hänen toppinsa oli baarityöntekijöiltä edellytetyn pukeutumiskoodin mukainen.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sai potkut

Myöhemmin julkaisemallaan videolla Vanessa kertoo saaneensa pari päivää myöhemmin potkut töistä.

Seuraavana päivänä töissä hän luuli kaiken olevan kunnossa, kunnes pomo pyysi häntä juttelemaan kanssaan. Vanessa sai kuulla, että hänen työsuhteensa päättyy. 

Vanessan käsityksen mukaan syy irtisanomiselle oli se, että hän valitti toppiasiasta julkisesti. Vanessa arvelee jonkun lähettäneen hänen ensimmäisen videonsa pomolle.

Vanessa pitää potkuja epäreiluina, koska hän ei maininnut työpaikkansa nimeä julkisesti. Vanessan näkemyksen mukaan hänen videonsa nähneiden ihmisten antamat kriittiset arvostelut ravintolalle katkaisivat kamelin selän.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vanessa myöntää eräällä videolla ylireagoineensa kotiin lähettämiseen. Samalla videolla hän toteaa, että potkujen saaminen ilman varoitusta oli väärin. Häntä oli koulutettu työhön jo kuukauden verran.

– Olisin ansainnut edes varoituksen tai selityksen tai sen, että omistaja olisi edes puhunut kanssani tästä, hän harmittelee.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vanessa kokee, että hänen saamansa kohtelun vuoksi hänellä on oikeus olla suosittelematta ravintolaa muille.

Kommenttiosioiden perusteella monet Vanessan saamasta kohtelusta tuohtuneet ovat kirjoittaneet huonoja arvosteluja ravintolan sivuille. Vanessa pyysi heitä lopettamaan tällaisen toiminnan.

Katso myös: Testaa, erotatko nykymuodin ysäristä!

Mikäs vuosi nyt onkaan? Katso, erotatko nykymuodin ysäristä! 2:09

Lue myös:

    Uusimmat