Tapaninvainion raa’asta henkirikoksesta epäillyt kirjautuivat tähän hotelliin Suomussalmella – pian iski poliisi

2:31
MTV Uutisten Eetu Ruonakoski raportoi ruumiin löytöpaikalta: 40-vuotias mies löytyi kuolleena roska-astiasta.

Suomussalmelaiseen hotelliin kirjautui lauantaina iltapäivällä nuorehko parivaljakko. Vain noin kolmea tuntia myöhemmin rikospoliisit olivat ottaneet molemmat kiinni epäiltyinä Helsingissä Tapaninvainiossa tapahtuneesta henkirikoksesta.

MTV Uutisten tietojen mukaan 27-vuotias mies ja 28-vuotias nainen kirjautuivat hotelli Kiannon Kuohuihin. Vastaanottotilanteessa kaksikon hieman poikkeava käytös oli herättänyt henkilökunnan huomion.

Korttia ei oltu käytetty maksamiseen ja henkilötietojen antamisessakin oli ollut hapuilua. Tilanteessa ei kuitenkaan ollut mitään varsinaisesti hälyttävää eikä hieman oudoksi koettu käytös aiheuttanut suoria toimia.

Tässä vaiheessa hotellilla ei myöskään tiedetty mitään Helsingissä tapahtuneesta epäillystä rikoksesta.

Noin kahden tunnin kuluttua poliisi oli yhteydessä hotellille ja ilmoitti, että hotellissa ilmeisesti majoittui rikoksesta epäiltyjä. Poliisin uskotaan päässeen kaksikon jäljillä omien seurantakeinojensa avulla.

Kaksikon liikkeitä tarkkailtiin poliisin yhteydenoton jälkeen tiiviisti henkilökunnan toimesta, ja tiedot välitettiin poliisille.

Jonkin aikaa saapumisen jälkeen mies ja nainen poistuivat ulos hotellista. Molemmat otettiin lyhyen ajan sisällä kiinni hieman eri paikoista hotellin läheisyydestä.

Hotelliin saapumisen ja kiinniottojen välissä kului noin kolme tuntia.

Järkyttävä löytö

Tapaninvainion rauhalliselta pientaloalueelta löydettiin viikonlopun aikana 40-vuotiaan miehen ruumis. Asia tuli poliisin tietoon, kun naapurit ilmoittivat löytäneensä roskiksesta yllättäen maton ja patjan sekä verijälkiä.

Paikalle saapuneet poliisit totesivat, että roskalaatikossa on ruumis ja kärräsivät roskalaatikon tarkempiin tutkimuksiin.

Poliisin mukaan epäilty rikos tapahtui perjantain ja lauantain välisenä aikana. Tapausta tutkitaan murhana. Poliisin mukaan tekotapa on ollut raaka ja julma. Poliisin mukaan tekoa on saatettu suunnitella ennakkoon.

Epäillystä henkirikoksesta muistuttavat tiistaina enää roskalaatikkoon jääneet verijäljet. Naapurit kertovat MTV Uutisille poliisin pyörineen paikalla viikonloppuna näkyvästi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja