Helsingissä löydettiin roskiksesta kuollut 40-vuotias mies – poliisi tutkii murhaa, kaksi otettu kiinni

2:31
MTV Uutisten Eetu Ruonakoski raportoi ruumiin löytöpaikalta: 40-vuotias mies löytyi kuolleena roska-astiasta.

Helsingissä tapahtui viikonloppuna henkirikos, jota poliisi tutkii murhana.

Poliisi sai tiedon epäillystä rikoksesta lauantaina, kun se sai ilmoituksen Helsingin Tapaninvainiossa ulkoroskiksesta löytyneestä verisestä matosta. 

Poliisi tutki paikan, ja roskiksesta löytyi kuollut 40-vuotias mies.

Poliisin mukaan epäilty rikos tapahtui perjantain ja lauantain välisenä aikana. Tapausta tutkitaan murhana. Poliisin mukaan tekotapa on ollut raaka ja julma. Poliisin mukaan tekoa on saatettu suunnitella ennakkoon.

Poliisi aikoo huomenna vaatia vangittavaksi kahta 1990-luvulla syntynyttä henkilöä Helsingin käräjäoikeudessa tapaukseen liittyen. Molempia epäillään murhasta.

27-vuotias mies ja 28-vuotias nainen ovat tällä hetkellä pidätettyinä. Poliisin mukaan kaksi epäiltyä otettiin kiinni Pohjois-Suomessa.

Epäillyn rikoksen tapahtumapaikalla pyöri viikonlopun aikana runsaasti poliiseja, jotka tekivät paikalla tutkimuksia. Silminnäkijän mukaan tapahtumapaikalla eristettiin asunto, ja poliisi otti paikalta kuvia. Myös dronea lennätettiin.

MTV Uutisten tietojen mukaan poliisi vei pihalta mukanaan verisen jäteastian. Ainakin osalla jäteastian kanssa tekemisissä olleilla poliiseilla oli yllään valkoiset suoja-asut.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja