Mainos

Tanskalaismiehen järkytys: Lääkäri tuli ovelle kertomaan vaimon kuolemasta – rouva lepäili kotona

Tanskalaispariskunta koki elämänsä järkytyksen lääkärin tultua ilmoittamaan 74-vuotiaan rouvan kuolemasta. Paha vain, että nainen oli kotona täysissä ruumiin ja sielun voimissa. Asiasta uutisoi ruotsalaislehti Expressen.

Tanskalaiset Karen ja Knud Erik Møller kokivat todellisen yllätyksen kesken lauantai-illan vieton, kun ovikello soi yllättäen yhdeksän aikaan.

– Sitä huolestuu, kun joku soittaa kelloa siihen aikaan illasta, Kund Erik, 84, kommentoi.

Ovena takana oli päivystävä lääkäri, joka ilmoitti tulleensa kertomaan suru-uutista. Karen oli kuollut.

– Lääkäri sanoi vaimoni nimen ja henkilötunnuksen ja selitti tulleensa kertomaan tämän kuolemasta. Sitten hän järkyttyi nähdessäni vaimoni.

– Nousin ylös, menin hänen luokseen ja sanoin ”päivää, en ole alkuunkaan kuollut”, 76-vuotias Karen kertoo tanskalaiselle TV2-kanavalle.

Lääkäri oli pariskunnan mukaan järkyttynyt pahasti sekaannuksena takia. Karenin mukaan lääkäriparka ei olisi saanut nukuttua koko yönä.

Pari ei ole vihainen tapauksen johdosta, mutta he haluaisivat tietää, kuinka tämän kaltainen sekaannus pääsi tapahtumaan.

Selitys erikoisen tapahtuman takana on todennäköisesti, että pariskunnan kotona käynyt kodinhoito on tehnyt virheen. Kun eräs samassa yhteisössä asuva iäkäs nainen oli kuollut, olivat kodinhoidon ja sairaanhoidon toisilleen antamat tiedot naisen henkilöllisyydestä menneet sekaisin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.