Pariskunta luuli murtovarkaan tunkeutuvan kotiinsa – syy alakerrasta kantautuviin ääniin olikin arkinen: "Poliisit sanoivat, että tällaista sattuu usein"

Yhdysvalloissa Pohjois-Carolinassa sattui nolo välikohtaus, kun pariskunta epäili murtovarkaan tunkeutuvan kotiinsa ja soitti hätänumeroon. Syy talon alakerrasta kuuluneisiin ääniin olikin huvittavan arkinen. Asiasta kertoo The Independent.

Thomas ja Elisa Milam säikähtivät pahemman kerran, kun öisen talon tyhjässä alakerrassa tuntui liikkuvan jokin.

– Aivan selvästi joku kolisteli siellä ja ääni kuului hyvin läheltä, Thomas Milam kirjoitti Facebook-päivityksessään.

– Minulla on armeijasta saatu koulutus ja aloin heti palauttaa kaikkia niitä oppimiani asioita mieleeni. Visualisoin, mitä reittiä tunkeilija tulisi mahdollisesti käyttämään pakoreittinä ja mihin voisimme paeta, että emme vahingoittuisi mahdollisessa yhteenotossa, mies selostaa.

Talossa oli myös pikkulapsi.

– Kaksivuotiaamme nukkui samaan aikaan viereisessä huoneessa ja ajattelin, että jos kuulisin hänen huoneensa oven avautuvan, olisin valmis tekemään mitä tahansa, Milam kirjoittaa.

Pariskunta soitti hätänumeroon ja poliisi saapui hyvin pian paikalle. Murtovarasta talosta ei löytynyt, mutta robotti-imuri työnsä touhussa kylläkin.

Pariskuntaa nolotti ja lopulta kaikki nauroivat tilanteelle.

– Jotenkin se imuri oli mennyt itsestään päälle, vaikka emme olleet ajastaneet sitä. Se oli jäänyt portaiden alle jumiin ja kolisutti seinää, Milam kertoo.

– Poliisit sanoivat, että itse asiassa tällaista sattuu aika usein. Varsinkin tähän aikaan vuodesta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja