Mainos

Vanhusten itku sai naapurin soittamaan apua – näin ihanasti hyväsydämiset poliisit toimivat

Roomassa poliisi sai viime viikon tiistaina hälytyksen, jonka mukaan Appion kaupunginosassa sijaitsevasta asunnosta oli kuulunut itkua ja huutoa.

Paikan päällä selvisi, ettei asunnosta kantautuneissa äänissä ollut kyse rikoksesta, vaan sydäntä särkevästä yksinäisyydestä. 

Huoneistossa asui iäkäs pariskunta. 84-vuotias Jole ja hänen puolisonsa 94-vuotias Michele olivat olleet naimisissa liki 70 vuotta. Pariskunnan mukaan oli kulunut pitkä aika siitä, kun joku oli viimeksi vieraillut heidän luonaan.

Viimeinen pisara oli ollut uutislähetyksessä näytetty surullinen tarina, joka sai vanhuksissa aikaan ylitsevuotavan tunnereaktion.


Jole ja Michele olivat itkeneet niin kovaäänisesti, että naapuri oli soittanut poliisille.

Poliisi keitti spagetit

Poliisien reaktio kuitenkin sulatti jään. Kun virkavalta odotti ambulanssin saapuvan tarkistamaan pariskunnan kunnon, hyväsydämiset poliisit ryhtyivät ruuanlaittopuuhiin.

Jole ja Michele saivat voilla ja parmesaanilla ryyditettyä pastaa. Tämän jälkeen poliisit jäivät vielä hetkeksi pariskunnan seuraksi.

– Kyseessä ei ollut rikos. Jole ja Michele eivät joutuneet huijauksen tai varkauden uhriksi, paikan päällä ei ollut ketään pelastettavaa. Tällä kertaa kyse oli paljon pelottavammasta tehtävästä – kaksi yksinäistä sielua, jotka kaipasivat rauhoittelua. Pienikin ripaus lämpöä voi palauttaa heihin rauhan tunteen, Rooman poliisi kertoi "pelastustehtävästään" Facebook-sivuillaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.