Tanja kertoo blogissaan, miksi hankki nelivuotiaalle lapselleen meikkejä: "Onko tämä väärin?"

Tältä julkkikset näyttävät ilman meikkiä 0:58

Tanja päätyi ostamaan nelivuotiaalle tyttärelleen omat meikit, koska tyttö haluaa leikkiä niillä.

Miltä julkkikset näyttävät ilman meikkiä? Yllä oleva video paljastaa!

Tanjan tytär Olivia on aina ollut kiinnostunut äitinsä meikeistä.

– Mä en meikkaa tai laita hiuksia edes joka päivä, mutta aina, kun laitan meikkipussin pöydälle, tulee siihen pieni utelias tyttö, Tanja kuvailee Kaunis Karuselli -blogissa.

Lopulta hän päätyi ostamaan nelivuotiaalle omat leikkimeikit.

– Onko tämä väärin? Onko tosiaan ok kihartaa ja antaa neljävuotiaan laittaa hitusen meikkiä? Mä en tiedä, onko se ok, mutta kyllä mä eilen ostin euron maksavan luomiväripaletin neljävuotiaalle lapselleni. Jatkossa ei tarvitse neidin tuhria äidin meikkejä, Tanja kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Ostin tuon saman luomiväripaletin mun 4v. tytölle"

Tanja kertoo ymmärtävänsä, että moni varmasti kauhistelee lapsen meikkileikkejä.

– Joku varmasti myös ajattelee, että meikit eivät ole myrkyttömiä ja mun pitäisi miettiä, mitä kaikkea meikit sisältää. Ei ne olekaan, mutta neitokainen käyttää niin pienissä määrissä näitä, eikä myöskään joka päivä. Sekä putsataan aina hyvin meikkileikkien päätteeksi, hän kirjoittaa.

– Haluan painottaa vielä, että en anna lapseni meikata päiväkotiin, koska mielestäni sinne se ei vielä tämän ikäisenä kuulu. Mutta en näe itse siinä pahaa, että kotona voidaan leikkiä värileikkejä meikeillä.

Kommenteissa moni on tunnistanut meikkien ihailemisen omasta perheestään.

– Itse ostin kans tuon saman luomiväripaletin mun 4v. tytölle, ettei sen tarvi mun meikeille mennä salaa, kun leikkii Frozenin Elsaa, anonyymi kommentoija toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat