Meikkitaiteilijan mukaan yli 40-vuotiaat naiset tekevät kaksi virhettä meikatessaan

Puhdistuuko pinttynyt meikkisieni mikrossa? 1:11
KATSO MYÖS: Näin peset meikkisienen.

Meikkitaiteilija paljastaa kaksi suurinta virhettä meikkaamisessa, jotka saavat näyttämään vanhemmalta. Neuvoja ei otettu mukisematta vastaan.

Meikkauksen tarkoituksena on yleisesti ottaen korostaa omia hyviä puoliaan ja ehkäpä peitellä sitten niitä vähemmän mairittelevia puolia.

Meikkitaiteilija Amanda Leehilin mukaan yli 40-vuotiaat naiset tekevät kuitenkin lähtökohtaisesti aina kaksi isoa virhettä meikatessaan, kirjoittaa The Sun.

Leehil julkaisi aiheesta videon omalle TikTok-tililleen, mutta kommenttien perusteella kaikki naiset eivät aio ottaa meikkitaiteilijan kommentteja kovinkaan tosissaan.

"Vaikutus on päinvastainen"

Leehilin mukaan varttuneempien naisten tulisi hylätä kaksi meikkituotetta: erityisen paksut volyymiripset sekä puuterimaiset luomivärit.

– Tarkoitin mitä sanoin, enkä ole pahoillani. Nämä ovat kaksi suurinta virhettä, mitä yli 40-vuotiaat naiset tekevät meikatessaan, Leehil toteaa.

– Ymmärrän, että niiden tarkoitus on viedä huomio pois vanhenemisesta, mutta vaikutus on päinvastainen, Leehil lataa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Leehilin mukaan vanhentavan vaikutuksen volyymiripsissä voisi välttää, jos niiden tuuheutta ja pituutta vähentäisi esimerkiksi 30 prosentilla. Luomivärit nainen vaihtaisi pehmeän sävyiseen silmänrajauskynään.

Kriittisiä reaktioita

Leehilin video on katsottu TikTokissa liki 685 000 kertaa ja kommenttejakin on kertynyt toista sataa. Kaikki eivät suhtautuneet naisen vinkkeihin niinkään vastaanottavaisesti.

– Olen yli 50, käytän mitä tahansa meikkiä, joka saa minut hymyilemään. Se on sinun huolesi, jos et pidä siitä. Vietin aivan liian monta vuotta välittäen siitä, mitä muut ovat minusta mieltä, eräs nainen kommentoi.

– Olen todella iloinen, että pidät omasta meikistäsi, mutta älä yritä saada toisille pahaa mieltä siitä, miten he tekevät omansa, toinen käyttäjä kommentoi.

Kommenttikentässä todettiin myös, että jos meikki tuntuu itsestään hyvältä, sitä voi ehdottomasti käyttää.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat