Mainos

Tamperelaiskahvila kyllästyi asiakkaisiin, jotka eivät vahdi lapsiaan: "Aiheuttavat meillä eniten sääntöjen rikkomista ja huolta"

Tamperelaiskahvila avasi pupuhuoneen jo vuonna 2015, ja muistuttaa nyt asiakkaita käytännöistään.

Tamperelainen 3D Crush Café julkaisi Facebookissa kuvan uudesta käytännöstään. Kahvila kertoo haluavansa esittää julkisen anteeksipyynnön lapsiperheille, koska kohtelee "heidän pikkuisiaan asiakkaina".

– Vaikka pieni ihminen ei tienaa rahaa, on hän kuitenkin meille asiakas. Tämä tarkoittaa sitä, että esim. pupuhuoneen "2e/asiakas" koskee myös heitä. Juurikin nämä mini-ihmiset ovat ne, jotka aiheuttavat meillä eniten sääntöjen rikkomista ja huolta pupujen turvallisuudesta, kahvila toteaa.

Kahvila avasi pupuhuoneen pop up -kokeena vuonna 2015. Huoneessa asiakkaat voivat seurustella kanien kanssa. Koska idea todettiin toimivaksi, "puputerapiaa" on jatkettu.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Alle 14 -vuotiaat saavat mennä pupujen seuraan vain aikuisen kanssa.

– Voimme tehdä poikkeuksia tässä kun ostat "Lapsenvahdinta-palvelun hintaan 50€ /alkava vartti". Tämän palvelun saa käyntiin kun päästät lapsesi ilman valvontaa puputerapiahuoneeseen.

Kuva on herättänyt useita positiivisia kommentteja.

–  Pienikin ymmärtää säännöt kun ne hänelle selittää, mutta ei tulisi kyllä mieleenkään jättää lasta valvomatta pupujen kanssa, Katri kommentoi.

– Asiallinen teksti, näinhän sen juuri kuuluisikin olla! Ei pidä kuitenkaan lasten hetkellistä riemua asettaa teidän karvaisemman henkilökunnan hyvinvoinnin edelle, Jenni toteaa.


Lähde: Facebook.com

***

1:55

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.