Tamin kalapaidasta hitti – viimeisiä viedään

Juhani ”Don Tami” Tammisen maanantaisesta asusta tuli nettihitti

MTV3:n jääkiekkosiantuntija Juhani "Tami" Tamminen tunnetaan sähäkästä kisatyylistään, mutta miehen maanantainen tyyli on aiheuttanut ennenkuulumattoman kohinan sosiaalisessa mediassa. Tamin värikäs tyyli on nimetty kanadalaisen valmentaja-selostaja Don Cherryn mukaan Don Tami -tyyliksi.

Maanantai-iltana Suomen ja Ranskan välisessä ottelussa Tamminen edusti useita eri kuoseja ja värejä yhdistävässä asussa. Tamin ruutukuvioidun puvuntakin alla nähtiin monivärinen, kalakuvioinen paita. Heti asukokonaisuuden näyttyä ruudussa alkoi sosiaalisessa mediassa kova keskustelu Tamin tyylistä ja varsinkin kalapaita kirvoitti mielipiteitä. Humoristisena miehenä Tami oli myös heittänyt huutokauppaavansa paitansa.

Ruotsalaisen Eton-merkin kalapaita on noussut uuteen arvoonsa Tami-huuman myötä ja tiistaina paitaa ei enää ollut saatavilla Robert Old -nettikaupassa. Paitaa myytiin nettikaupassa 159 punnan eli noin 189 euron hintaan, mutta nyt tuotteen kohdalla kerrotaan sen loppuneen väliaikaisesti varastosta.

Helsingin Stockmannilta kerrotaan, että joitain hajakokoja hitiksi muodostuneesta kalapaidasta löytyy vielä myymälästä. Yleisimmät koot on myyty loppuun ja jäljellä on noin kymmenen paitaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat