Tämän naisen Bachelor-Sami valitsi – käänteentekevä hetki koettiin aivan viime metreillä

Bachelor Samin viimeinen ruususeremonia 3:22
Katso videolta, kuinka Nean tunteet purkautuvat, kun hän saa kuulla Bachelor-Samin valinnan.

Bachelor Suomi -kauden finaalijaksossa Sami tekee päätöksen siitä, kenen kanssa hän jatkaa yhteistä matkaa. 

Bachelor Suomi -ohjelman viimeinen jakso löytyy MTV KatsomostaMikko Parikan juontamassa ohjelmassa seurattiin kahta poikamiestä, Sami Toiviaista ja Anton Aaltosta, jotka antavat jaksossa viimeisen ruusun valitsemalleen naiselle.

– Nyt on sitten tosi kyseessä, pitää tehdä se viimeinen päätös ja antaa viimeinen ruusu sille oikealle naiselle. Tottakai se jännittää koska molemmat naiset ovat olleet mielettömän hienoja ihmisiä ja haluaisin kummallekin antaa ruusun, Sami miettii ennen ruususeremoniaa.

Mikko Parikka tuo Bacheloreille vielä ennen ruususeremoniaa naisten kirjoittamat kirjeet. Samilla on edessä vaikea valinta.

Emma ja Nea ovat molemmat saaneet aikaan minussa tunteita ja tämä päätös ei todellakaan ole helppo sen takia. Tulee ikävä fiilis siitä, että jomman kumman sydän pitää särkeä, Sami toteaa.

Ensin hän kertoo ikävät uutiset Emmalle, joka on tuonut vahvat tunteensa Samia kohtaan esille jo aivan matkan alussa.

– Haluan, että sinä Emma tiedät, että merkitset minulle todella paljon, mutta minä en valitettavasti voi antaa tätä ruusua sinulle, Sami sanoo Emmalle.

– Päällimmäisenä on tyhjä olo. En ole vihainen enkä sinänsä surullinen, Emma kommentoi tippumistaan.

Sami kertoo valintansa Nealle. Hän kertoo Nean yllättäneen hänet matkan aikana, ja kun he viettävät aikaa yhdessä koko maailma katoaa hänen ympäriltään.

– Nea, minä annoin sinulle ensimmäisen ruusun ja haluan antaa sinulle myös viimeisen, Sami sanoo Nealle.

Käänteentekevä hetki Samin mielestä hänen ja Nean välillä koettiin viimeisille treffeillä eli unelmatreffeillä. Tuolloin kaksikko keskusteli syvällisesti yhteisestä jatkosta Suomen puolella.

– Tästä reissusta jäi ihan huikeita muistoja ja sain elämänpituisia ystäviä, ja sitten löysin yhden kivan ukon itselleni, Nea kommentoi reissua.

Katso videolta, kuinka Nean tunteet purkautuvat, kun hän saa kuulla Bachelor-Samin valinnan.

Bachelor Suomi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. Bachelor: Ruusun jälkeen alkaa MTV Katsomossa tiistiaisin. 

Bachelor Suomi on katsottavissa myös C Moressa.




Lue myös:

    Uusimmat