Tämän katsominen tekee pahaa: Kuljettaja survoi ison muuttoauton väkisin matalaan parkkihalliin

Kauppakeskus Sellon parkkihallissa taatusti maan iloisimmat pysäköijät  –  siitä pitää huolen tanssiva liikenteenohjaaja Tuomas 1:49
Kauppakeskus Sellon parkkihallissa lienevät Suomen iloisimmat pysäköijät. Tai se on ainakin Tuomaksen, tanssivan liikenteenohjaajan, pyrkimyksenä.

Jos aiot ajaa isolla ajoneuvolla, kuten muuttoautolla, parkkihalliin, kannattaa ensin varmistaa, ettei auto ole kyseiseen parkkihalliin liian korkea.

Yhdellä kiusallisimmista videoista hetkeen nähdään muuttoauton kuljettaja, jolla ei ilmeisesti ole hajuakaan ohjastamansa ajoneuvonsa korkeudesta.

Suurikokoinen auto on onnistuttu tavalla tai toisella saamaan parkkihallin perukoille, mutta sitten alkaa tapahtua. Auto ei mahdukaan ruutuun, koska se ottaa kiinni hallin kattorakenteisiin ja sprinklerijärjestelmään.

Joko kuljettaja ei vähästä lannistu tai sitten hän yksinkertaisesti panikoi, sillä ensimmäinen kosketus parkkihallin katon kanssa saa kuskin runnomaan autoaan täysin holtittomasti ympäriinsä.

Pelkkä ajoneuvon katon naarmuttaminen ja betonisten palkkien runnominen olisi sekin tuonut tullessaan jo mukavan laskun, mutta tilanne paheni toden teolla, kun kuljettaja rikkoi autollaan sprinklerijärjestelmän vesiputken.

Voimme olettaa, ettei videon autoilija ole perehtynyt siihen, miten tulee toimia itselleen tuntemattoman auton ratin taakse hypätessään. Suosittelisimme myös tätä artikkelia, jossa kerrotaan parkkihallissa ajamisesta ihan yleisesti.

Katso video alta.

Lue myös:

    Uusimmat