Tämä ysäritrendi saattoi näkyä sinunkin kylpyhuoneessasi – olitko jo unohtanut?

2000-luvun muoti-ilmiöt – mitä näistä jo kaipaat? 1:39
Entä muistatko nämä 2000-luvun muoti-ilmiöt – ja miten moneen olet itse sortunut?

Kiiltävät kylpyhelmet elävät nyt uutta tulemista.

– OMG, olin unohtanut nämä, Tyla.com ihmettele Twitterissä.

Kuvassa komeilee useita kiiltäviä, läpinäkyviä palleroita.

Sivusto omisti kokonaisen artikkelin kylpyhelmille – siis kiiltäville, pienille kuulille, joiden olemassaolon moni vaikuttaisi unohtaneen. Somekansa onkin nyt ihastunut jo retroiksi koettuihin kylpyhelmiin, joita saa edelleen ostaa esimerkiksi netistä.

"Ostin ison kasan"

TikTokissa kiiltäville kylpypalleroille on omistettu jo useita videoita. Ne vaikuttaisivatkin elävän nyt uutta tulemistaan.

– Löysin paikan, jossa myydään kylpyhelmiä, aivan kuin lapsuudessani. Ostin ison kasan, jotta voin elää parasta ysärielämääni, Charlotte hehkuttaa Twitterissä.

– Havaitsin, että ihmiset taas käyttävät kylpyhelmiä, ja koin juuri valtavan nostalgiantunteen mummini kotona, Martyn kuvailee.

Martyn jakoi kuvan kylpyhelmistä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Muistatko kylpykuulat? Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Moni löysi yhtymäkohdan somehaasteeseen

Helmistä löytyi myös yhtymäkohta nykyajan somehaasteeseen: kylpyhelmiä ei voi syödä, mutta silti ne näyttävät herkullisilta, kuin karkeilta.

– Kylpyhelmet ovat minun sukupolveni Tide Podit, Gloria kuvailee Twitterissä.

Vuonna 2018 villinneessä, niin sanotussa "tide pod challengessa"  pesuainepaketteja räjäyteltiin suuhun. Toiminnasta varoiteltiin netissä, koska pesuainetta – tai kylpyhelmiä– ei luonnollisesti pidä syödä.

– Kuka hitto päätti tehdä kylpyhelmistä niin herkullisen näköisiä? Ne ovat 1990-luvun tide pod -haaste, rosie valittelee Twitterissä.

"Kuka hitto päätti tehdä kylpyhelmistä niin herkullisen näköisiä? Ne ovat 12990-luvun tide pod -haaste", rosie valittelee. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä

Tekivät ammeesta liukkaan

Muutakin vaaraa kylpyhelmistä saattaisi ainakin teoriassa olla: niiden ongelmaksi muodostui kultaisella 1990-luvulla myös se, että niiden sisältävä aine saattoi tehdä ammeesta liukkaan.

– Ne tuoksuvat ihanilta, mutta kyllä, olette oikeassa. Ne muuttivat kylvyn kuolemanloukuksi, nimimerkki Alicialu kuvailee TikTokissa

Katso myös: Soittoäänivideo on käsittämätön nostalgiatrippi: Minkä näistä sinä valitsit Nokia 3310:iin? 

Minkä soittoäänen sinä valitsit vanhaan Nokian puhelimeesi?  5:23

Lue myös:

    Uusimmat