Tämä vaatii rohkeutta! Katso kuvat Rihannan muodonmuutoksista

Vaalea, musta, punainen, lyhyt, pitkä, suora ja kihara – ei ole hiusväriä tai -mallia, jota Rihanna ei olisi viime vuosina kokeillut. Katso kuvat tähden lookeista vuosien varrelta!

Laulaja Rihanna, 25, on vuosien saatossa todistanut olevansa yksi tämän päivän kokeilunhaluisimmista maailmantähdistä – kun kyse on hiustyyleistä. AVA kokosi yhteen tähden ikimuistoisimmat ja erikoisimmat kampaukset.

Uusimpana villityksenä rento vaalea väri

Laulaja yllätti tänä vuonna näyttäytymällä julkisuudessa vaaleissa hiuksissa. Trendikkäästi juurikasvuaan varjelevalle tummahipiäiselle tähdelle lämmin vaalea sävy sopii jopa yllättävän hyvin. Väri on juuri niin epätyypillinen Rihannalle, että se sopii hänen räväkkään tyyliinsä upeasti.

Musta hiusväri on varma – ja näyttävä – valinta

Musta hiusväri on vuosien saatossa osoittautunut ehdottomasti Rihannan ykkössuosikiksi: turvallinen väri antaa luvan leikitellä kampauksilla ja leikkauksilla rajattomasti. Rihanna onkin kokeillut mustissa hiuksissa lukuisia eri hiusmalleja pitkästä lyhyeen.

Punainen väri pukee rohkeaa naista

Punahiuksisten naisten on ennen muinoin uskottu olevan mystisiä noitia. Rihanna onkin käyttänyt onnistuneesti hyväksi tätä mystiikkaa omassa hiustyylissään: tähti on viihtynyt pitkään punaisissa hiuksissa. Kirkkaanpunaiset hiukset vaativat näyttävän tyylin rinnalleen kaikessa rohkeudessaan – ja rohkeuttahan Rihannalta nimenomaan löytyy.

Lyhytkin hiusmalli voi olla äärimmäisen naisellinen

Kun naisen itsetunto on kohdillaan, voi lyhyissäkin hiuksissa näyttää huikean feminiiniseltä. Rihanna on siinä suhteessa poikkeuksellinen artisti, että hänellä on riittänyt itsevarmuutta kantaa lyhyttä kampausta jo alle 20-vuotiaana. Sähäkkä polkka tai selkeälinjainen poikatukka pukeekin Rihannaa upeasti ja tuo sähäkkää jatkuvuutta tähden tyylillle.

AVA on myösFacebookissa, TwitterissäjaInstagramissa– tutustu!

Mikä hiusmalli pukee mielestäsi Rihannaa parhaiten? Kommentoi alle!

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja