Erotu massasta – näin kopioit Rihannan rohkean tyylin!

Laulaja Rihanna konsertoi Helsingin Hartwall Areenalla 28. heinäkuuta. Poimi vinkit siihen, kuinka voit kopioida parhaat palat valloittavan Rihannan tyylistä!

Räväkkä Rihanna, 25,on erityisen kiinnostunut muodista ja tämä näkyy sekä hänen tyylissään että hänen orastavassa muotisuunnittelijan urassaan. AVA kokosi yhteen parhaat palat persoonallisen tähden asu- sekä asustevalinnoista. Näytä sähäkkä puolesi ja omaksu tyyliisi yksityiskohtia Rihannan onnistuneista asuista!

Muodikkaita ja sähäköitä napapaitoja

Räväkät napapaidat ovat muotirintamalla sitä ominta Rihannaa: kerta toisensa jälkeen laulajatar onnistuu keräämään katseet punaisilla matoilla upeasti hänen timmin vatsansa paljastavissa napapaidoissa. Tänä päivänä markkinoilla on tarjolla paljon erityisen lyhyitä paitoja ja Rihannan tyyliä ihaileva voikin valita rohkeasti ylleen lyhyen paidan – jonka ei Rihannan esimerkin mukaisesti tarvitse edes paljastaa napaa.

Rentoja ja väljiä vaatekappaleita

Vaikka Rihanna on tunnetusti hyvin feminiininen, on hän erityisen taidokas leikittelemään myös maskuliinisilla elementeillä asuissaan. Tähti on näyttäytynyt viime aikoina harvakseltaan hyvin väljissä asuissa, jotka ovat tuoneet mukavaa kontrastia hänen yllään nähdyille tiukoille ja naisellisille mekoille. Ota mallia tähden tyylistä ja valitse yllesi rohkeasti tavallista väljempiä vaatekappaleita!

Raikasta ja neitseellistä valkoista

Viime aikoina Rihanna on valinnut ylleen useaan otteeseen ehkä hieman jopa yllättävää väriä – nimittäin valkoista. Aiemmin eritoten mustaan ja punaiseen mieltynyt tähti on viihtynyt raikkaana kokovalkoisissa useaan otteeseen ja osoittanut valkoisen värin voiman. Rihannan valkoisista asuvalinnoista kannattaa poimia ainakin se vinkki, että valkoinen näyttää sädehtivän kauniilta etenkin ruskettunutta ihoa vasten!

Hurjan näyttäviä koruja

Rohkeaakin rohkeamman laulajattaren persoonallista tyyliä täydentävät poikkeuksetta näyttävät korut. Vain taivas on rajana Rihannan koruvalintojen kohdalla, eikä hän epäile valita ylleen huomiota herättäviäkään koruvaihtoehtoja. Etenkin erikoiset sormukset ovat Rihannan mieleen, eli jos mielit poimia vaikutteita tähden tyylistä, panosta sormuksiin äläkä pelkää valita lukuisia sormuksia sormiisi yhtä aikaa!

Kirkkaanpunaista huulipunaa

Rihannan huulilla on jo pitkään totuttu ihastelemaan kirkasta punaa. Tähti valitsee huulipunansa hyvin tarkoin asukokonaisuuksien mukaan siten, että huulien sävy toistuu parhaimmillaan liki identtisenä hänen asussaan. Tähden tyyliä kopioivan onkin syytä panostaa kirkkaanpunaiseen huulipunaan, joka sopii omaan ihonsävyyn täydellisesti!

Rihanna konsertoi Helsingin Hartwall Areenalla 28. heinäkuuta.

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja