Rihanna suunnitteli rohkean vaatemalliston – katso kuvat

Laulaja Rihanna on tunnettu persoonallisesta tyylistään ja tähti ottikin harppauksen itselleen mieluisaan suuntaan, kun häntä pyydettiin suunnittelemaan vaatemallisto River Island -vaatemerkille. Rihannan persoonallisin yksityiskohdin täydennetty mallisto näki päivänvalon eilen Lontoossa.

Omaleimaisesta tyylistään ja etenkin taidostaan yhdistää mitä vastakohtaisimpia vaatekappaleita tunnettu laulaja Rihanna, 25, esitteli hyväntuulisena ensimmäistä merkittävää saavutustaan muotirintamalla: oman vaatemallistonsa näytöstä catwalkilla.

Rihanna tarttui tovi sitten haasteeseen ja lupautui suunnittelemaan River Island -vaatemerkille omaa nimeään kantavan malliston. Asujaan rohkeilla yksityiskohdilla täydentävä Rihanna onnistui tavoitteessaan ja sai aikaan joukon asukokonaisuuksia, joista on helppo tunnistaa hänen yltään tuttuja rohkeita yksityiskohtia. Rohkea pukeutuja on mitä selvimmin omimmillaan suunnitellessaan vaatteita, jotka sopivat täydellisesti hänen omaan tyyliinsä.

Hurjat halkiot ovat Rihannan yltä tuttuja ja niitä nähtiin myös River Islandin viimeisimmässä catwalk-show'ssa. Useampi mallikaunotar kantoi lavalla upeana asua, jonka kiintopisteenä toimi halkio, joka ylsi pitkälle reiteen. Myös itse suunnittelija oli valinnut merkittävään tilaisuuteen ylleen leningin, jossa oli näyttävä halkio.

Vatsan paljastaminen on nyt hyvin muodikasta ja tämä näkyy myös timmeistä vatsalihaksistaan tunnetun laulajattaren vaatemallistossa: useissa asuissa vatsa paljastuu uskaliaasti, mutta tyylikkäästi. Mallisto onkin oiva osoitus siitä, kuinka oman vartalon parhaita puolia saa ja kannattaakin esitellä.

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja