Tämä sivusto paljastaa pettäjät!

Yllätyitkö, kun puolisosi jäi kiinni pettämisestä? Olisitko toivonut, että sinua olisi varoitettu? Jenkkisivusto LiarsCheatersUs.com on ratkonut ongelmat kyseenalaisella tavalla – nimittäin listaamalla sivuilleen epäluotettavia kumppaneita.

Oletko ihastunut ja harkitset seurustelua? Menneisyyden haamut kenties kummittelevat ja on vaikea luottaa uuteen kumppaniin. Yhdysvalloissa riittää, kun klikkaa itsensä LiarsCheatersUs.com-sivustolle, jolta voi tarkistaa, löytyykö uusi, potentiaalinen seurustelukumppani muiden pettäjien joukosta.

Sivustolle saa ilmoittaa pettämisestä kiinni jääneet miehet ja naiset sekä myös kolmannet osapuolet, jotka ovat parin väliin päässeet. Nimellä ja kuvalla varustetut kertomukset pettäneistä henkilöistä paljastavat muillekin, kehen ei kannata luottaa.

Muun muassa tällaisia tarinoita sivustolta löytää:

– Hän valehteli minulle sanoessaan, ettei hänellä ole tyttöystävää, vaikka hän oli ollut parisuhteessa kolme vuotta. Hän (tyttöystävä) otti minuun yhteyttä käytyään hänen puhelimellaan. Saimme selville, että meitä oli kaiken kaikkiaan kaksitoista! Hän kertoi kaikille olevansa sinkku...

– Hän väittää olevansa eronnut, mutta tapailee monia naisia samaan aikaan ja tekee lupauksia, joita ei voi pitää. Tekee suunnitelmia eikä vaivaudu soittamaan takaisin. Uskon, että hän asuu naisen kanssa.

– Hän käy työmatkoilla usein. Joka kerralla hän kantaa mukanaan kondomeita ja ottaa pois vihkisormuksensa vaikuttaakseen sinkulta. Hän on tartuttanut sukupuolitaudin vaimoonsa ja muihin tyttöihin, joita hän tapaa internetissä.

– Tämä tyyppi on sellainen valehtelija, että jos hän kertoo, millainen sää on, sinun on paras katsoa itse. Valhe toisensa perään joka asiasta. Jopa sellaisista, joista ei ollut syytä valehdella.

Sivustolla muistutetaan onneksi kuitenkin siitä, että kaikki mielipiteet ovat niiden esittäjien omia eikä kukaan voi taata tarinoiden olevan tosia. Ihan kaikkeen sivuilla näkemäänsä ei siis ehkä kannata luottaa.

Mitä mieltä sinä olet? Pitäisikö Suomessakin olla vastaava sivusto, jos se olisi mahdollista? Kommentoi!

LUE MYÖS:
AVA

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat