Mainos

Naisetkin osaavat pyörittää miehiä – joillain jopa kolme samaan aikaan!

Yksi, kaksi vai peräti kolme? Helmi kysyi lukijoiltaan, voisivatko he pyörittää useita miehiä samaan aikaan. Vaikka mielipiteiden kirjo oli todella tasaväkinen, kävi kuitenkin ilmi, että myös naiset osaavat pyörittää miehiä!

Kaksin aina kaunihimpi, mutta kuinka kävisi, jos miehiä olisikin tarjolla lähes joka sormelle? Helmi uteli lukijoiltaan, voisivatko he pyörittää useampaa kuin yhtä miestä samaan aikaan. Vastauksia saatiin yhteensä 459 kappaletta.

Suurin osa, 31 prosenttia, kertoi voivansa tapailla useampia miehiä yhtä aikaa. Toiseksi eniten ääniä saanut vaihtoehto, ehdoton ei, sai 29 prosentin kannatuksen. Lukijoista 27 prosenttia kertoi itse asiassa pyörittävänsä paraikaa enemmän kuin yhtä miestä! Lukijoista 13 prosenttia oli uteliaita kokeilemaan tätä vaarallista peliä – ainakin kerran.

Miten käy, kun deittailee monta miestä samaan aikaan? Lue naisten kertomukset!

Jos ne miehetkin, niin miksei naisetkin?

Suurin osa vastanneista kertoi olevansa kykeneviä tapailemaan useampia miehiä.

– Toki voisin, itse asiassa olen niin tehnytkin... Kyseessä ei ollut mitään vakavia seurustelusuhteita, sellaista en hyväksy, mutta toyboy-meiningillä suosittelen! Kunhan ketään ei menossa loukata ja osapuolilla on hauskaa, niin toki!

– No jos ei ole sovittu mitään kuvioista vielä ja ei ole ihan varma, että onko mies sinulle oikea, niin miksipä ei samalla voisi tutustua useampaan mieheen, mutta toki jos yhtään peli muuttuu vakavammaksi, niin sitten kyllä tapailen vain yhtä miestä.

– Kyllä siinä, missä mieskin sitä tekee... Miksipä ei? Nyt ainakin, vasta eronneena, en halua mitään liian vakavaa, ja milläpä sitä paremmin pitäisi omat tunteet riittävän viileinä...

– Nuorena olen tehnyt niin. Minulla on aina ollut laaja ystäväpiiri, eivätkä miehet olleet poikkeus. Kun yksi jättää, niin toinen ottaa.

– Jos ne miehetkin, niin miksei naisetkin. Minusta olisi ihanaa, jos omistaisin haaremin, jossa kunnon palkintotason uroita. Eri käyttötarkoituksiin sopivia.

– Tunnen vielä hyvässä iässä olevan miehen, joka avoimesti tapailee useita naisia. Kertoo kaikille deiteilleen, että näkee muitakin naisia ja vannottaa heillä, että se on ok, ja tekee hyvin selväksi, ettei halua mitään vakavaa suhdetta. Joskus kaikki eivät ilmeisesti lopulta hyväksykään asiaa, vaan alkavat mustasukkaiseksi. Toiset taas ottavat asian hyvin. En tiedä, miten miehet tähän suhtautuisivat, jos alkaisin tapailla useita samaan aikaan tällä tavalla. En ole koskaan kokeillut, mutta jos olisin vähän vielä enemmän sitoutumiskammoinen, niin saattaisin kokeillakin. Kuitenkaan mihinkään toisen selän takana tapailuun en alkaisi, koska se on vain epärehellistä. Jos tapailisin muitakin, tekisin myös heti aikeeni ja tapani selväksi.

Deittailla voi useampiakin, mutta seurustella vain yhden kanssa

– Minusta on suorastaan välttämätöntä tapailla monia miehiä, jos ei ole olemassa mitään pysyvää suhdetta. Tämä ei tietenkään tarkoita, että näiden miesten kanssa pitäisi mennä sänkyyn! Mutta miten voi löytää sen oikean, jos ei ole riittävän laajaa valikoimaa, josta valita? Itse tapailin neljää miestä kahvitreffeillä, ei fyysistä kontaktia, joista valitsin sitten sen parhaan. Nyt olemme naimisissa ja meillä on pieni vauva, enkä kadu valintaani enkä tapaa, jolla sen tein.

– Deittailla voi useampiakin, seurustella vain yhden kanssa. Itselläni aikoinaan oli useampi "kaveri" kehissä ja tein heti selväksi, että deittailen muitakin ja suostun tapailemaan tyyppiä vain, jos ei halua sen enempää minulta ainakaan nyt... Tuntui, että sehän kiinnostusta miehissä vasta lisäsikin, kun joku ei ollut heti alttarille raahaamassa ja lapsia hinkumassa! Pitemmän päälle kyllä huomasi, että miehilläkin tuli tunteet kehiin ja oli pakko sitten jotkut pudottaa "ringistä" pois. Oma elämäntilanne oli tosiaan sellainen, että seurustelu ei sopinut kuvioihin.

– Miksei? En ole sitoutunut keneenkään ja luvannut pysyä uskollisena: kihlat, avoliitto ja avioliitto on asia erikseen.

– Deittailuhan on eri asia kuin seurustelu. Itse olen ehkä melko avomielinen asian suhteen ja harrastanut tätä aina, tosin jossain vaiheessa teen sitten päätöksen, kenen kanssa haluan olla vakavammin. Ei minusta tässä ole mitään väärää, paitsi tietysti silloin, jos joku miehistä onkin heti alusta saakka täysin vakavissaan...

– Jos on tehnyt molemmille miesosapuolille selväksi, että kyse ei vielä ole mistään vakavasta, niin miksei. Ja toki, jos mies kysyy, niin rehellisesti vastataan jos kuvioissa on toinenkin miekkonen. Turvallisempaa ja fiksumpaa tämä kuin yhden yön jutut, jotka lähtee mukaan äärettömässä humalatilassa jostakin räkälästä...

Varanaisena ei ole kivaa

– Keskityn yhteen kerrallaan. Seurustelin kerran miehen kanssa, joka odotti koko ajan sitä oikeaa rakkautta. Ei ollut kiva olla "varanaisena". En halua, että kukaan kokee sitä samaa, edes miehet, ei edes kostoksi.

– Kohtele toista niin kuin toivoisit itseäsi kohdeltavan!

– Ei missään nimessä. En ole koskaan edes ajatellut moista mahdollisuutta, ei sovi minun tyyliini. Minulle riittää yksi mies ja siinäkin meinaa toisinaan olla liikaa: siis yksi mies on hyvä.

– En haluaisi ikinä, että minulle tehtäisiin noin, niin miksi tekisin sen miehelle? Eli on oikeudenmukaista käyttäytyä niin kuin tahtoo itseään kohdeltavan.

"Kolme herrasmiestä kimpussa"

Lähes 27 prosenttia vastanneista kertoi tapailevan monta miestä samanaikaisesti.

– ...teen niin nyt ja aina! Se on kivaa, niinhän miehetkin tekevät, jos vain on mahdollisuus. Olen naimisissa ja oman miehen kanssa sujuu kaikki hyvin, uskokaa tai älkää.

– Totta kai voi tapailla useita. Kyllä se sopivin vaihtoehto siitä nousee ajan kanssa päällimmäiseksi, ja sitä myötä muut jäävät pois.

– Ei kai ole mitään pahaa, jos tekstittelen, mesetän, soittelen yhtä aikaa kahden joskus kolmen kanssa. En ole tavannut heistä ketään.Valokuvia on vaihdettu, ja on kivaa illanviettoa kirjoitella esim. mesessä. Olen ainakin tähän saakka saanut asian pysymään salassa kaikilta tutuilta. Tämä on minun elämäni.

– Ei heti kannata heivata muita pois linjoilta, kun et koskaan voi olla varma, jatkuuko suhde, vai kuka heittää pihalle ja kenet? Tietty jonkun ajan päästä on syytä siirtyä yhteen, jos meinaa olla vakavissaan.

– Tekeväthän miehetkin niin. Rakkaus on yliarvostettu ja kliseinen olotila.

– Itse asiassa mulla on tällä hetkellä kolme herramiestä kimpussa. Yksi baaripoka, joka lähettelee koko ajan viestejä, yksi vanha tuttu, joka on aina kuolannut perääni ja entinen, josta en pääse ikinä yli. Aina, kun yritän mennä eteenpäin tai löydän jonkun, exäni ilmestyy kuvioihin ja soppa on valmis. Tiedän, että hän käyttää minua vain hyväkseen, eikä minua halua enää takaisin, mutta ainakin sen hetken hän haluaa minua, kun joku muu mua piirittää...

– Kyllä se ovi kannattaa pitää raollaan ihan vain varmuuden vuoksi. Ei sitä tiedä, minkälainen rotukolli ilmestyy oven taakse naukumaan...


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.