Mainos

Tämä on rakkautta! Mies on lähettänyt vaimolleen ruusun joka maanantai 30 vuoden ajan

Aviomiehen vaimolleen lähettämät huomionosoitukset saavat taatusti lukuisat naiset kateellisiksi. 

Viimeisen kolmenkymmenen vuoden ajan joka maanantai aviomies Phil Ikehorn on lähettänyt vaimolleen Evelynille kauniin punaisen ruusun. Vuodesta 1987 lähtien se tekee yli 1500 ruusua.

Tässä ei suinkaan ollut vielä kaikki, sillä pariskunnan vuosipäivinä romanttisuus nousee aivan uudelle tasolla. Hääpäivinä mies nimittäin lähettää vaimolleen tusinan ruusuja jokaista yhdessä vietettyä vuotta kohden.

– Ensimmäisenä vuonna se oli melkoinen yllätys. Ne saapuivat FedExillä ja joka paikka oli täynnä ruusuja, ja minun täytyi etsiä niille vaaseja ja ämpäreitä. Niitä oli niin monta, että minun täytyi pyytää, ettei hän lähettäisi niitä enää; lähetä minulle yksi ruusu vuodessa, Evelyn, 72, kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Aviomies ei kuitenkaan suostunut noudattamaan vaimonsa pyyntöä, vaan jatkoi ruusujen lähettämistä.

Inspiroivia sähköpostiviestejä päivittäin 

Maanantaina tulleen lähetyksen lisäksi Evelyn sai tällä viikolla ystävänpäivälahjaksi kaksi tusinaa valkoisia ruusuja, kaksi tusinaa keltaisia ruusuja ja kaksi laatikollista suklaakarkkeja.

– Tänä vuonna hän tilasi myös sydämenmuotoisia keksejä. Hän tietää myös, että rakastan popcorneja, joten hän tilasi erilaisia popcorneja Popcorn Factorylta, Evelyn kertoo.

Herkkujen lisäksi aviomies lähettää vaimolleen päivittäin inspiroivia sähköposteja ja postikortin joka perjantai.

Miehen kohteliaisuus ja ystävällisyys herättivät naisen kiinnostuksen vuosikymmeniä sitten, eivätkä miehen rakkaudenosoitukset ole hiipuneet yhdessä vietettyjen vuosien aikana – lähes päinvastoin. Evelyn kertoo, että miehen huomionosoitukset saavat hänet tuntemaan itsensä erityiseksi.

***

10:00


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.