Peurakolarin järkyttävä käänne: Kuljettaja tajusi tilanteen vakavuuden, kun takapenkiltä ruvettiin potkimaan päähän

1:07

Kuljettaja joutui yliajamansa peuran mukiloimaksi USA:ssa.

Pääkuvan video

Pari vuotta sitten toinenkin autoilija otti yhteen yliajetun peuran kanssa

Yhdysvaltalainen Greg Winters ajoi viime sunnuntaina kolarin peuran kanssa oltuaan matkalla kotiinsa. Ikään kuin tavallisessa peurakolarissa ei olisi ollut riittävästi järkytystä, tapahtui Wintersin ja peuran epäonnisessa kohtaamisessa uskomaton käänne.

Kun peura oli hypännyt noin 80 kilometrin tuntinopeutta ajaneen Wintersin Honda Civicin eteen, lensi eläin konepellin kautta ilmaan ja putosi suoraan sedan-mallisen auton takaikkunan päälle. Pahasti loukkaantunut peura kierähti rikkoutuneesta ikkunasta auton hattuhyllylle ja siitä takaistuimelle auton ollessa edelleen liikkeellä.

Peura alkoi potkia vimmatusti ja vaikka Winters sai useita osumia takaraivoonsa, onnistui hän kuin ihmeen kaupalla pysäyttämään autonsa turvallisesti. Winters hälytti apua, mutta ennen kuin palolaitos ehti paikalle, oli peura jo kuollut Civicin takapenkille.

Viranomaisten mukaan Winters oli erittäin onnekas selvitessään ilman vakavia vammoja. Mies itse kertoo olevansa kiitollinen siitä, etteivät hänen lapsensa olleet kyydissä.

Lähde: KIRO 7

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja