"Tämä on ollut hullu seikkailu" – Tinder-match johti täysin odottamattomaan lopputulokseen

Pitkään ja hartaasti keskustellut pari kohtasi toisensa lopulta television aamuohjelmassa.

Michelle Arendas, 21, ja Josh Avsec, 22, muodostivat Tinder-matchin vuonna 2014. Parin verkkainen tutustuminen jatkui muutaman viestin vuosivauhtia kolmen vuoden ajan. Kun Avsec julkaisi keskustelun Twitterissä, jopa Tinder alkoi usuttaa paria tapaamaan. Romantiikannälkäisille kerrottakoon, että nyt Arendas ja Avsec ovat viimein kohdanneet! 

Pari tapasi toisensa Good Morning America -aamuohjelmassa, kertoo Cosmopolitan-lehti.

– Tämä on ollut hullu seikkailu, Arendas kommentoi.

Hän ei aluksi edes tiennyt, että Avsec on jakanut sosiaalisessa mediassa kuvan heidän keskustelustaan. Itse asiassa Arendasin sukunimi selvisi Avsecille vasta kuvan julkaisemisen myötä!

Jos video ei näy, katso se täällä.

Pari pidettiin erossa aamuohjelman alun ajan, niin, että he eivät vahingossa nähneet toisiaan. Juontajia kiinnosti, miten pari onnistui jatkamaan vitsailua kolme vuotta.

– Olin sitoutunut vitsiin, Arendas kuvasi nauraen.

– Meillä oli samantapainen huumorintaju. En aikonut olla se, joka antaa periksi ja lopettaa mahtavan vitsin, joka meillä on.

Juontajat testasivat parin yhteensopivuutta esimerkiksi vaatimalla heitä kuvaamaan täydelliset treffinsä. Arendas toivoi hauskoja treffejä, Avsec puolestaan ulkoilua ja hyvää ruokaa. Kumpikin tunnusti myös pitävänsä sekä sipseistä että Konttori-sarjasta! 

Lopulta kaksikko tapasi ja syleili studioon kuvatun sydämen päällä.

– Paras tapaaminen, jonka olisin voinut kuvitella, Avsec kehui.

Avsecilla on syy uskoa nettideittirakkauteen, sillä hänen siskonsa on tavannut tulevan aviomiehensä Tinderin kautta.

Tinder tarjosi "parille" matkaa mihin tahansa kohteeseen, ja he jatkoivatkin matkaa lentokentän kautta Havaijille aamuohjelman jälkeen. 


Lähde: Cosmopolitan.com, Good Morning America

***


Lue myös:

    Uusimmat