Mainos

Kaksi nuorta viestitteli kolmen vuoden ajan – sitten Tinder liittyi keskusteluun ja homma lähti totaalisesti käsistä

Michelle ja Josh joutuivat huikeana parisuhdepyöritykseen, vaikka eivät ole viedä edes tavanneet kasvokkain.

Michelle Arendas, 21, ja Josh Avsec, 22, muodostivat Tinder-matchin vuonna 2014. Kaksikon "suhde" ei kuitenkaan ollut salamarakkautta: Avsec julkaisi Twitterissä kuvan parin keskustelusta, joka on jatkunut muutaman viestin vuosivauhtia jo kolmen vuoden ajan.

– Hahaa, jonain päivänä tapaan tämän tytön ja siitä tulee eeppistä, Avsec vitsaili kuvakaappauksen yhteydessä.

Viesteissä kaksikko vastailee toistensa viesteihin pyytämällä vuoden taukoa anteeksi esimerkiksi sanoilla "anteeksi, akku loppui" sekä "anteeksi, olin suihkussa".

Keskustelun aikaleimat kertovat, että verkkainen flirtti on kestänyt jo kolme vuotta. Jos kuvat eivät näy, katso ne täällä.

Pian kaksikon ”suhde” kuitenkin räjähti käsiin. Tinder lähetti Twitterissä Avsecille viestin, jossa lupasi kustantaa kaksikolle matkan johonkin, jos nämä vain viimein tapaisivat toisensa.

”On aika, että kohtaatte tosielämässä. Teillä on 24 tuntia aikaa päättää kaupunki, jossa haluatte kokea ensitreffinne, ja me lähetämme teidät sinne!” Jos kuvat eivät näy, katso ne täällä.

Avsec ja Arendas päätyivät yllättävän lyhyen keskustelun jälkeen Havaijin Mauiin. Tinder kuittaili parille, ettei pakkaaminen lomaa varten saa missään nimessä kestää kahta vuotta.

Lopulta jopa matkakohteeksi valittu Maui liittyi keskusteluun ja lupasi kaksikolle ikimuistoisen loman. Paikallinen valokuvaaja on jo ilmoittautunut kuvaamaan treffit, ja kanadalainen ratsupoliisi on luvannut tarjota parille juomia. 

Kentissä sijaitseva Water Street Tavern‏ haluaa tarjota parille toiset treffit.

”Tästä tulee mahtavaa! Luottakaa meihin, teemme tästä ikimuistoista. Juttelemme juuri Tinderin kanssa”. Jos kuvat eivät näy, katso ne täällä.

Twitterissä kaksikolle povataan jo avioliittoa, vaikka he eivät ole edes tavanneet. Osa kommentoijista uskoo, että sanan "tahdon" sanominen kestää tulevalla parilla luultavasti vuosia. Ohiolainen Married by Megan on kuitenkin ilmoittanut, että haluaa vihkiä parin, mikäli niin pitkälle päästään. Tinder puolestaan tviittasi, että hyviä asioita tapahtuu ihmisille, jotka vain jaksavat odottaa!


***

2:38

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.