Tämä naisten suosikki ja miesten inhokkiasento muuttuu kiihkeämmäksi pienellä twistillä – voi lisätä naisen orgasmin mahdollisuutta

8:10

Lusikka-asennon päivittäminen "pomppivaan lusikkaan" voi tuoda lisää orgasmeja, ja muuttaa tylsän asennon entistä paremmaksi, kertoo Daily Star.

Miksi naiset teeskentelevät orgasmin, ja miksi orgasmi on niin tärkeä asia? Katso keskustelua yllä olevalta videolta!

Jos meininkiä makuuhuoneen puolella haluaa piristää, voi olla hyvä idea kokeilla muutamia uusia seksiasentoja. Vinkkasimme vastikään esimerkiksi 69-asennon seuraajasta, 68-asennosta, mutta eräästä hiukan perinteisemmästäkin asennosta saa jännittävämmän hiukan muokkaamalla.

Monet parit ovat varmasti kokeilleet lusikka-asentoa makuuhuoneen puolella. Asento tuo pariskunnat lähelle toisiaan, mutta on myös oiva väsyseksiin ja silloin, kun koko taloa ei halua herättää petipuuhilla.

Tämä monien naisten suosikki, mutta miesten inhokkiasento muuttuu tylsästä kuitenkin entistä kiihkeämmäksi – ja tyydyttävämmäksi – pienellä twistillä.

Daily Star suosittelee muokkaamaan asentoa niin, että molemmat nousevat istuma-asentoon. Tämä voi lehden mukaan nostaa orgasmin saamisen mahdollisuutta.

lusikka-asento
Perinteisessä lusikassa pari makaa vierekkäin, mutta päivitetyssä versiossa noustaan istumaan.

Näin onnistutte

"Pomppiva lusikka", kuten lehti asentoa kutsuu, onnistuu niin, että vierekkäin käpertymisen sijaan pari nousee istumaan päällekkäin, tavallaan käänteiseen ratsastusasentoon.

Päällä oleva nainen voi lepuuttaa käsiään miehen olkapäillä, kun mies taas voi käyttää käsiään naisen vartalon kosketteluun tai alapään hieromiseen.

Lisästimulaatio voi helpottaa näin naisen orgasmia, ja asento tuo tavalliseen ratsastusasentoon kaivattua läheisyyttä.

Jos asennossa naisen on vaikea säilyttää tasapaino, kannattaa asettua seinän viereen ja nojautua siihen.

Lähde: Daily Star

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja