Tämä nainen nauttii raskausajastaan täysillä – katso kuvat, jotka saattavat aiheuttaa annoskateutta

Näistä hulvattomista raskauskuvista paljastuu, millaista todella on syödä kahden edestä.

Raskausajan mieliteot ovat toisinaan yllättäviä. Toiset syövät suolakurkkuja kaksin käsin, toisille maistuu jäätelö myös keskellä yötä. Yhdysvaltalainen Eden Grinshpan on päättänyt raskautensa aikana nauttia nimenomaan siitä, että saa syödä kahden edestä.

Televisiopersoona ja oman ruokaohjelmansa parissa työskentelevä kokki on päivittänyt Instagram-tililleen hauskoja otoksia raskausajastaan. Kuvissa ei näy pelkästään Grinshapin kaunis raskausvatsa, vaan myös herkullisia ruokia, joita tuleva äiti hassuttelee syövänsä melkoisen reiluja annoksia.

Jos kuva ei näy, voit katso sen täältä.

– Työskentelen kovasti tämän raskauslookin eteen, nainen kirjoittaa mutustaessaan jättiläismäistä hampurilaista.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Jos olet unohtanut hyödyntää raskausmahaasi pöydän korvikkeena, olet mokannut pahemman kerran, Grinshap naureskelee kuvan yhteydessä, jossa hänen sievä raskausmahansa on donitsien peitossa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Oscar-gaalaa tähti katsoi kotoisasti verkkarihousuissa nautiskellen jättimäisiä pizzapaloja. 

Love That Matters -sivustolla jaettujen kuvien kommentteihin on ilmestynyt myös naista arvostelevia viestejä. Tuntemattomat ovat olleet huolissaan Grinshapin epäterveellisistä elämäntavoista. 

– Synnytyksen jälkeen panostan taas kevyempään ruokaan, mutta nyt haluan vain nauttia raskausajasta miettimättä painoani, nainen itse kommentoi.

Mitä mieltä sinä olet raskausajan ruokatottumuksista?


Lähteet: Love That Matters, Instagram

***


Lue myös:

    Uusimmat