Tulevan isän ”raskauskuvat” naurattavat somessa: ”Olen 52-vuotias heteromies, enkä voi kääntää katsettani”

Kehopositiivisuus ei ole vain naisten juttu. Tämän todisti piakkoin esikoisensa saava isä, Christopher Urena, upeilla ”raskauskuvillaan”.

Katso yllä olevalta hauskalta videolta, mistä tietää olevansa vanhempi!

Valokuvaajana leipänsä ansaitseva 29-vuotias yhdysvaltalaismies, Christopher Urena, otti paikkansa linssin edessä koko 130-kiloisen kehonsa voimin, kun hänen odottava vaimonsa ujosteli raskauskuvien ottamista.

– Ehdottaessani raskauskuvia vaimoni sanoi, ettei halua itsestään turhan paljastavia otoksia. Puhuin valokuvaajina työskentelevien ystävieni kanssa ja päätin, että menen kuvaukseen itse, kertoo Christopher UNILAD-sivustolle.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Christopher halusi ikuistaa riemunsa ensimmäisestä lapsestaan, jota hän oli vaimonsa kanssa yrittänyt kaksi turhauttavaa vuotta.

"Useimmat repesivät nauramaan"

Tuleva isä oli kuvauksesta innoissaan. Hän on itse valokuvaajana kuvannut paljon raskaana olevia naisia, muttei juurikaan itse ollut kameran toisella puolella. Christopherin kuvat otti ystävät Agustine RiveraKalief Robinson, and Nilo Hodge.

– Ystäväni tekivät tapauksesta vielä hauskemman. He huomauttelivat sensuelleista silmistäni ja useimmat heistä repesivät nauramaan.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Vitsistä voimaannuttajaksi

Aluksi kuvauksen olikin tarkoitus olla kaverien keskeinen vitsi. Facebookissa kuvat kuitenkin saivat paljon huomiota.

Christopher sai kuulla näyttävänsä suositun Game of Thrones -sarjan Khal-hahmoa, mutta myös kiitoksen sanoja. Ison miehen kuvat inspiroivat miehiä kehopositiivisuuteen sosiaalisessa mediassa.

– Jos Game of Thronesta tehdään spin-off-sarja, jossa Khale on raskaana, sinun pitäisi ehdottomasti saada rooli, kommentoi kuvaa eräs yhdennäköisyyden havainnut Facebookissa.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

– Kaikki ymmärtävät kuviin piilotetun vitsin. Otokset ovat hauskoja, mutta myös imartelevia. Olen 52-vuotias heteromies, enkä voi kääntää katsettani, kirjoittaa toinen.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

– Tällainen itseironia saa olon hyväksi. Normaaliksi ja vähemmän epävarmaksi, toinen komppaa.

Osa haluaa voimaannuttavat kuvat omalle seinälleen.

– Onko kalenteri jo tulossa? kyselee eräs Reddit-käyttäjä.

***


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja