Mainos

Tämä autovalmistaja ei pyytele anteeksi – penkit valaan esinahkaa, ratti alligaattoria

Mikäli maailman upeimmat ja kalleimmat luksusautot eivät riitä sinulle, koska naapurillasikin on jo sellaisia, kannattaa tutustua tämän latvialaisyrityksen tarjontaan.

Dartz on latvialainen yritys, joka tarjoaa omien sanojensa mukaan "luodinkestävää luksusta". Heidän erikoisvarustellut autonsa on suunnattu miljardööreille, tsaareille ja diktaattoreille – heille, joilla todellakin on jo kaikkea.

Yhtiö pääsi otsikoihin vuonna 2009 esiteltyään nimeä Dartz Pombron Monaco Red Diamond Edition kantaneen hirviömaasturin, jonka penkit oli valmistettu valaan peniksen esinahasta. Raketinheitinhyökkäyksen kestävän auton hinta oli muhkeat 1,45 miljoonaa dollaria.

Dartzin tuoreimmassa, Mercedes-Benzin GLS AMG:hen pohjautuvassa mallissa on maailman kalleimmaksikin väitetty ohjauspyörä. Prombron Black Alligatoriin asennettavassa ratissa on satojen timanttien lisäksi alligaattorin nahkaa. 1500-hevosvoimaisen auton muuhun sisustukseen on tarjolla muun muassa rauskun nahkaa.

Dartz on 1900-luvun Russo-Balt-valmistajan henkinen seuraaja. Se valmisti panssaroituja ajoneuvoja muun muassa Venäjän tsaarille Nikolai II:lle, Vladimir Leninille sekä Lev Trotskille.

***

1:19

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.