Mainos

Tältä näyttää uusi Pokémon Detective Pikachu -elokuva – päärooleissa Ryan Reynolds ja Justice Smith

1:22

Toukokuussa 2019 ilmestyvästä Pokémon Detective Pikachu -elokuvasta julkaistiin ensimmäinen traileri. 

Pokémon-videopelimaailmasta kertova Pokémon Detective Pikachu -elokuva on saanut ensimmäisen trailerinsa. Videopeleistä on näytetty siihen perustuvaa animesarjaa vuodesta 1997, ja se on yksi maailman suosituimmista animesarjoista. 

Pokémon Detective Pikachu onkin aivan uusi askel Pokémon-maailmalle, sillä se on historiansa ensimmäinen live-action Pokémon-elokuva. Pokémon Detective Pikachu -elokuva kertoo Tim Goodmanista, joka alkaa etsiä kadonnutta isäänsä yhdessä etsivä Pikachun kanssa.

Erityistä huomiota elokuvassa herättää ainakin se, että myös katsoja ymmärtää Pikachun puhetta, toisin kuin animaatiosarjassa tai -elokuvissa. Trailerin, ja ehkä myös näyttelijävalinnan perusteella voidaan myös päätellä, että elokuvan huumori on animesarjaa suorasukaisempaa. Pokémoneja ei elokuvasta kuitenkaan puutu. Jo pelkästään trailerissa näytetään Pikachun ohella esimerkiksi vanhat klassikkohahmot Jigglypuff, Charizard ja Bulbasaur. 

Tim Goodmanin roolissa nähdään Justice Smith, jonka on aiemmin voinut nähdä esimerkiksi Jurassic World: Kaatunut valtakunta ja Paper Towns -elokuvissa. Pikatchun roolia tähdittää Ryan Reynolds. Pitkän listan elokuvia näytellyt Reynolds muistetaan erityisesti esimerkiksi Deadpool-hittielokuvista.

Elokuvan on määrä ilmestyä toukokuussa 2019.

Katso alta elokuvan traileri.


Lähde: IMDb, YouTube

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja