Tältä näyttää Uudenmaan rajalla nyt – tiesulun pystytys kasvattaa pitkää autojonoa Hyvinkäällä: "Massiiviset rakennustyöt käynnissä"

4:45

MTV Uutiset seuraa rajasulkujen pystytystä Uudellemaalle useissa lähetyksissään.

Liikenne Uudenmaan ja Kanta-Hämeen rajalla alkaa jonoontua rajasulkujen pystyttämisen vuoksi. Tilanne käy ilmi MTV:n toimittajan Inka Korhosen raportista Hämeenlinnanväylän varrelta kuntarajojen tuntumasta.

Katso yllä olevalta videolta, miltä liikennetilanne näyttää.   

Korhosen mukaan liikennettä ei ole yhtä paljon kuin tavanomaisena perjantai-iltapäivänä, mutta tiesulkurakennelman pystyttäminen puurouttaa liikennettä jonkin verran Helsingistä pois päin vievällä kaistalla. Sulun pystytyspaikan ympärillä oli useita rekka-autoja ja traktori.

– Se mikä täällä pistää silmään, on tietenkin tuo vasemmalla näkyvä tiesulkurakennelma liittymän kohdalla. Siellä on massiiviset rakennustyöt käynnissä, Korhonen kuvailee.

MTV seuraa tilannetta

Liikennetilanteen kehitystä maakunnan rajalla seurataan myös MTV:n Viiden Jälkeen -ohjelmassa sekä Seitsemän Uutisissa.

Maakunnan raja suljetaan vuorokaudenvaihteessa, jotta koronaviruksen leviäminen Suomessa hidastuisi. Uusimaa eristetään muusta Suomesta 19. huhtikuuta saakka. Maakunnassa asuvat saavat palata koteihinsa ja muualla asuvat saavat poistua Uudeltamaalta omille asuinpaikkakunnilleen. Muutoin Uudellemaalle saa liikkua ainoastaan erityisen painavista, viranomaisten määrittelemistä syistä.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja