Mainos

Tältä näyttää Renault Talismanin sisällä 360-kuvassa

Renault Talismanin ulkonäköä on ylistelty sekä automediassa että autoilijoiden taholta. Nyt esittelemme sen "sisäisen kauneuden" 360-asteen panoraamakuvalla.

Renault Talismanin etumatkustamoa dominoi suuri pystysuuntaisesti aseteltu kosketusnäyttö, josta saa hallittua autoa. Kokoa näytöllä on 8,7 tuumaa. Perus-Talisman toimitetaan 4,2-tuumaisella näytöllä.

Säilytystilaa matkustamossa on yhteensä 25 litran verran. Kahdeksan litraa tavaraa mahtuu hanskalokeroon ja etupenkkien ovilokeroissakin on tilaa 4,6 litraa kussakin, takaovien lokeroissa taas kahden litran verran.

Käsinojan sisällä on jäähdytetty paikka joko puolen litran pullolle tai 0,33 litran tölkille.

Etumatkustajalle on omistettu oma säilytyslokero, johon mahtuvat kännykkä tai avaimet.

Etupenkkeihin on otettu vaikutteita lentokoneiden binesluokan tyylistä ja ne on toteutettu uudella Cover Carving Technology -tavalla, jossa suunnitteluun saadaan vapauksia, takamatkustajille lisää tilaa ja istuimen painostakin kilon verran pois.

Tässä Talismanissa varusteena ollut hierova penkki voi olla tottumattomalle hieman outo kokemus. Bosen möykkäjärjestelmä oli Talismanin tapauksessa kuljettajalle pettymys: tuntuu, ettei puhtia löydy, vaikka nupit kääntää kohti kaakkoa.

Auton sisätiloja voi muokata lähes jokaiseen tunnelmaan sopivaksi. Esimerkiksi mittariston grafiikan ulkonäköä ja matkustamon valaistuksen väriä voi vaihtaa.

Talismanin suurin haaste oman segmenttinsä kilpailjoita, kuten Volkswagen Passatia, vastaan

---

Renault Talisman esittelyssä

0:59

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.