Tältä näyttää lumilautailu Texasin lumisilla ja autioilla kaduilla

Texasilaisnuori kavereineen keksi kotialueelleen todella harvinaislaatuisen tavan pitää hauskaa.

Yhdysvalloissa ennätyspakkaset ovat kurittaneet Texasin osavaltiota. Uutisoimme aiemmin, että osavaltiossa on mitattu viime aikoina kylmimpiä lämpötiloja vuosikymmeniin. Yllätyspakkaset ja jäätävä talvimyrsky ovat johtaneet jopa siihen, että miljoonat texasilaiset ovat olleet ilman sähköä.

Lubbockissa Texasissa yliopisto-opiskelija Corbin Antu päätti hankkia oman hopeareunuksensa osavaltion haastavassa tilanteessa. Hän ja hänen ystävänsä kokeilivat lumilautailua edestakaisin lumisia ja autioita kaupungin katuja.

– Lumilautailen Lubbockissa ensimmäistä kertaa ikinä ja usko minua, se ei ole tuottanut pettymystä, Antu kertoo Reutersille.

"Tuntuu melkein Coloradolta"

Länsi-Texas on laakeiden preerioiden aluetta, eikä sieltä hevillä löydä lasketeltavia rinteitä. Mäkien sijaan lautailija saikin pitää kiinni auton perässä roikkuvasta narusta, jotta päästiin vauhtiin. Siitä, kuinka turvallista touhu oli, voi olla montaa mieltä.

– Puuterilunta on niin paljon maassa, että tuntuu melkein Coloradolta, Antu hehkuttaa olosuhteita.

Reutersin mukaan haastavat kelit jatkuvat vielä ainakin tämän viikon perjantaihin asti ja lunta odotetaan satavan vielä noin 10 senttimetrin verran.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lähde: Reuters

Lue myös:

    Uusimmat