Tältä näyttää lainelautailu “Homenesiassa”: Sinäkin voit matkustaa tähän rantakohteeseen!

Tältä näyttää lainelautailu “Homenesiassa”: Sinäkin voit matkustaa tähän rantakohteeseen! 0:56
"Sairaita aaltoja, eikä muita ihmisiä vedessä!"

Miehen kotoisa surffivideo piristää mieltä.

Ihmisillä on nyt enemmän vapaata aikaa kuin vuosiin, ja se on näkynyt mitä mielikuvituksellisimpina keksintöinä ja ratkaisuina verkossa. Thomas Cerbetti on intohimoinen surffari eli lainelautailija, ja hänen tylsyyttä vastaan kapinoiva videonsa on uusin viraaliksi hitiksi noussut korona-ajan ihme.

– Karanteenin takia minulla on vihdoinkin ollut aikaa editoida viimeisimmän surffimatkani video valmiiksi. Sairaita aaltoja, eikä muita ihmisiä vedessä, mies hehkuttaa videon kuvatekstissä Facebookissaan.

Video on tehty stop motion -tekniikalla. Tekniikka toimii siten, että esinettä, tai tässä tapauksessa ihmistä, ja erinäisiä esineitä liikutetaan vähän kerrallaan ja jokainen muutos kuvataan videolle ruutu tai useampi ruutu kerrallaan. Kun kuvattu filmi näytetään normaalinopeudella, peräkkäin nopeasti vaihtuvat kuvat luovat illuusion liikkeestä.

Apua hauskan videon tekemiseen Thomas sai ystävältään, tämän vaimolta ja ystäväpariskunnan lapselta.

Surffikohde on nimeltään ”Homenesia”, tai suomalaisittain väännettynä ”Kotinesia”. Sinne voi kuka tahansa tehdä aktiiviloman tai lököttelyloman koska vain ilman, että tarvitse edes kotoa poistua.

– Pysykää kotona, pysykää turvassa, mies päättää postauksensa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit

Lue myös:

    Uusimmat