Tältä Linda Lampenius näytti 18-vuotiaana – poseeraa totisena kuvassa: "Vihasin hymyäni niin paljon"

Masked Singer Suomeen osallistunut Linda Lampenius paljasti:"En oikein uskalla laulaa" 4:26
Linda Lampenius kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa, että hänellä oli koronavirustartunta.

Linda Lampenius ei aikoinaan hymyillyt, kun hänestä otettiin kuvia.

Viulisti Linda Lampenius muistelee sosiaalisessa mediassa aikaa, kun hän oli 18-vuotias. Lampenius julkaisi itsestään kuvan vuosien takaa, jossa hän katsoo kaukaisuuteen haaveillen. Hän paljastaa kuvatekstissä tarinan kuvan takaa.

– Olin 18-vuotias… Vihasin hymyäni niin paljon, että koskaan hymyillyt, kun minua kuvattiin. Tämän kuvan on ottanut Helsingissä suomalainen valokuvaaja Dick Lindberg, Lampenius kirjoittaa.

Lampeniuksen elämästä on tällä hetkellä tekeillä elämäkerta sekä dokumentti. Lampenius tunnetaan viulistinuransa lisäksi muun muassa vierailevasta roolityöstään televisiosarjassa Baywatch sekä kuuluisista kuvauksistaan Playboy-miestenlehdessä. Viime keväänä Lampenius nähtiin yllättäen esittelemässä lauluääntään ohjelmassa Masked Singer.

Ruotsissa perheensä kanssa asuva viulisti kertoi keväällä 2020 sairastaneensa koronaviruksen. Lampenius kertoi asiasta Viiden jälkeen -ohjelmassa. 

 – Mulla itsellä on ollut korona ja 7-vuotiaalla tyttärelläkin on ollut korona. Ja täällähän sanottiin, että ei lapsella voi edes koronaa olla. Ja kun mentiin sairaalaan, niin hänellä oli korona.

Lue myös:

    Uusimmat