Musta PVC-asu ja rock-asenne! Linda Lampenius nostalgisessa kuvassa

Linda Lampenius puhuu avoimesti syömishäiriöistään 8:00

Suomalaisviulisti Linda Lampenius julkaisi Instagramissa throwback-kuvan, jossa hän poseeraa tavaramerkikseen 1990-luvulla muodostuneessa vartalonmyötäisessä PVC-muoviasussa.

Viulisti Linda Lampenius julkaisi Instagram-tilillään nostalgisen kuvan. Kuvassa viulisti on lavalla kahden lihaksikkaan miestanssijan kanssa.

Lampenius itse on pukeutunut ihoamyötäilevään PVC-muoviasuun. Aihetunnisteiden mukaan viulisti esiintyy kuvassa Ruotsin pääkaupunki Tukholman keskustassa Kungsträdgårdenin puistossa.

– Grrrrr! Toivotan teille rokkaavaa perjantaita! Lampenius kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Linda Lampenius täytti helmikuun lopulla 48 vuotta. Hän on asunut ulkomailla vuodesta 1997 lähtien. Viulisti on asunut Los Angelesissa, Lontoossa ja viime vuodet perheensä kanssa Tukholmassa.

Lampeniuksen ura muusikkona on huomioitu ulkomailla paremmin kuin Suomessa. Hän nousi otsikoihin esiinnyttyään alastonkuvissa Playboy-lehdessä vuonna 1998.

Lampenius puhui taannoin Peter Nymanin keskusteluohjelmassa muun muassa koti-ikävästään.

– On ihanaa olla Suomessa! Käyn täällä nykyään muutaman kerran vuodessa. Tulee haikea olo ja melkein kyynel silmään, kun käyn Suomessa. Olen asunut melkein puolet elämästäni poissa Suomesta, Lampenius kertoi MTV.fille.

– Lapset kasvavat kovaa vauhtia! Kun käyn Suomessa, minulta kysellään, että puhuvatko lapseni suomea. Eivät he puhu. Se on sääli, mutta minun oma äidinkieleni ei ole suomi vaan ruotsi, niin suomen opetteleminen ei ole tuntunut luonnolliselta. Jos asuisimme Suomessa, lapset olisivat varmasti suomenkielisessä koulussa.

Katso artikkelin alussa videolta Linda Lampeniuksen haastattelu Huomenta Suomessa maaliskuun lopulta.

Lue myös:

    Uusimmat