Linda Lampenius hurmaa lapsuuskuvassa: "Sama, mutta erilainen"

Masked Singer Suomeen osallistunut Linda Lampenius paljasti:"En oikein uskalla laulaa" 4:26
Linda Lampenius oli Masked Singer Suomi -ohjelman Kisu.

Linda Lampenius jakoi nostalgisen kuvan Instagram-tilillään. 

Viulistina tunnettu Linda Lampenius on aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä.Hän julkaisee Instagram-tilillään kuvia niin tästä hetkestä kuin menneiltä ajoilta. 

Lampenius jakoi seuraajiensa iloksi kuvaparin, jossa vasemmalla hän poseeraa aikuisena, oikealla lapsena. Vaikka  kuvien välissä on ikää,  hymy ja ilme ovat pysyneet samoina. 

– Same same but different, Lampenius kirjoittaa. (Suom.. sama mutta erilainen )

Lampenius muisteli sosiaalisessa mediassa vastikään aikaa, kun oli 18-vuotias. Hän kertoi Instagramissa, että ei hymyillyt kuvissa, koska vihasia hymyään. 

Lampeniuksen elämästä on tällä hetkellä tekeillä elämäkerta sekä dokumentti. Lampenius tunnetaan viulistinuransa lisäksi muun muassa vierailevasta roolityöstään televisiosarjassa Baywatch sekä kuuluisista kuvauksistaan Playboy-miestenlehdessä. Viime keväänä Lampenius nähtiin yllättäen esittelemässä lauluääntään ohjelmassa Masked Singer.

Ruotsissa perheensä kanssa asuva viulisti kertoi keväällä 2020 sairastaneensa koronaviruksen. Lampenius kertoi asiasta Viiden jälkeen -ohjelmassa. 

 – Mulla itsellä on ollut korona ja 7-vuotiaalla tyttärelläkin on ollut korona. Ja täällähän sanottiin, että ei lapsella voi edes koronaa olla. Ja kun mentiin sairaalaan, niin hänellä oli korona.


Lue myös:

    Uusimmat