Tällainen oli huippuviulisti Linda Lampenius lapsena – poseeraa suloisena vasikka kainalossaan

Haastattelussa Linda Lampenius 5:42
Linda Lampenius kertoi kuulumisiaan Vappu ja Marja Live -ohjelmassa.

Viululisti on kertonut julkisuudessa avoimesti lapsuudestaan. 

Masked Singer Suomi -ohjelmassa nähty huippuviulisti Linda Lampenius on puhunut avoimesti lapsuutensa kolhuista julkisuudessa. Nyt hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan itsestään lapsuusajoilta. Kuvassa suloinen nuori neiti pitää kainalossaan vasikkaa huivi päässään. 

– Maalaiselämää, Lampenius kirjoittaa lisäten kuvatunnisteiksi muun muassa suomityttö

Lampenius on kertonut avoimesti lapsuutensa kulmakivistä viime vuonna Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Kuten siitä, kun hänen äitinsä voi aika ajoin huonosti. Muun muassa unettomuudesta kärsineelle äidille määrättiin lääkkeitä, jotka lamaannuttivat hänet. Lampeniuksen äiti on näyttelijä Ulla Eklund.

Viulisti kertoi, että tänä päivänä kyseinen lääke luokitellaan huumeeksi.

– Äitini on periodeittain – ja jo ennen kuin synnyinkin – voinut huonosti, eikä hän pystynyt nukkumaan. Siihen aikaan annettiin ihan hirveät lääkkeet, Lampenius muistelee.

– Muistan lapsuudesta sen yhden lääkkeen. Inhosin sitä niin jumalattomasti, koska se lääke vei äitini totaalisesti muualle, pois mun luota. Luulin joka kerta, että äiti ei rakasta minua, Linda jatkoi.

Lampenius julkaisi Instagram-tilillään äitienpäivän kunniaksi videopäivityksen äidistään. 

Lampenius kertoi toukokuun alussa Viiden jälkeen -ohjelmassa, että hän on sairastanut koronaviruksen. 

– Mulla itsellä on ollut korona ja 7-vuotiaalla tyttärelläkin on ollut korona. Ja täällähän sanottiin, että ei lapsella voi edes koronaa olla. Ja kun mentiin sairaalaan, niin hänellä oli korona, hän kommentoi. 

Lampenius kertoi lähetyksessä myös rehellisen mielipiteensä Ruotsin koronavirustilanteesta.


Lue myös:

    Uusimmat