Mainos

Tallinnassa kadonnut Ari nähtiin viimeksi vanhassa kaupungissa – ravintolaan jäänyt porilainen ei enää palannut hotelliinsa

Tallinnan matkan aikana viime viikonloppuna kadonneesta porilaisesta Ari Saarilammista on poliisin mukaan havaintoja viime viikon lauantailta Tallinnan vanhasta kaupungista ja sataman ostoskeskuksesta.

Saarilammi matkusti seurueensa kanssa perjantaina 24. marraskuuta työpaikan ammattiyhdistyksen kokousmatkalle Tallinnaan. Hän vietti päivän ja illan seurueensa kanssa, mutta perjantai-illan jälkeen matkaseurue ei ole nähnyt miestä.

Seurue vietti perjantai-iltaa ravintolassa lähellä hotelli Euroopaa Tallinnan satamassa, missä he yöpyivät. Poliisin mukaan muu seurue lähti ravintolasta kello 22 aikaan, mutta Saarilammi ei poistunut heidän seurassaan.

Tämän jälkeen matkaseurueella ei ole havaintoja Saarilammista.

Poliisille tullut luotettavan oloisia vihjeitä

Saarilammi ei osallistunut lauantaina aikataulun mukaiseen suunnittelukokoukseen eikä hän myöskään palannut enää hotellilleen. Miehen tavarat löytyivät hänen hotellihuoneestaan.

Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, onko Saarilammi käynyt hotellihuoneessaan perjantai-illan jälkeen. Saarilammin oli määrä palata Tallinnasta Suomeen sunnuntaina muun seurueen kanssa. Hänestä tehtiin katoamisilmoitus poliisille maanantaina.

Poliisi on saanut neljä havaintoa Saarilammista katoamisilmoituksen jälkeen.

– Vihjeiden mukaan hänet on nähty lauantaina. Yksi havainto on puolen päivän aikaan Tallinnan sataman ostoskeskuksesta ja muut kolme havaintoa ovat vanhan kaupungin läheltä. Viimeinen havainto hänestä on kello 19 aikaan lauantai-iltana, vanhempi rikoskonstaapeli Jari Halonen Lounais-Suomen poliisista kertoo.

Poliisin mukaan havainnot vaikuttavat luotettavilta.

– Vihjeitä ei ole pystytty vahvistamaan, mutta ainakin muutama vihjeiden antajista tietää ja tuntee tämän henkilön ja he ovat varmoja havainnoistaan.

Viron viranomaiset tutkivat myös

Havaintojen perusteella mies oli lauantaina hyvässä kunnossa. Hän oli liikkeellä yksin. Saarilammi on 54-vuotias, pienikokoinen ja ruumiinrakenteeltaan hintelä.

Saarilammin katoamisesta on tehty kansainvälinen etsintäkuulutus.

– Se tehtiin, jotta Viron viranomaiset pystyvät myös tutkimaan asiaa, ja jos Saarilammi on tekemisissä viranomaisten kanssa, hänet voidaan yhdistää tähän katoamiseen, Halonen perustelee.

Poliisi ei ainakaan toistaiseksi epäile Saarilammin katoamiseen liittyvän rikosta.

Saarilammin olinpaikasta tai hänen katoamisestaan jotakin tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Porin poliisin numeroon 050 4564963.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.