Ensimmäistä kertaa F1-auton ratissa ajanut Mick Schumacher hehkutti kokemustaan – "Tuntui heti kodilta"

Mick Schumacher hyppäsi ensimmäistä kertaa nykyaikaiseen F1-autoon, kun hän ajoi Ferrarilla Bahrainin testeissä tiistaina. Ensikosketus kuninkuusluokkaan sai saksalaislupauksen onnelliseksi.

Schumacher piti Ferrarillaan tiistain testipäivän toiseksi kovinta vauhtia. Ferrarin kuskiakatemiaan kuuluvalle Schumacherille jäi ensimmäisestä testipäivästä hyvä maku.

– Se oli kivaa. Se tuntui heti kodilta. Oli kaunista ajaa nuo ensimmäiset kierrokset ja nähdä kaikki jätkät auton kimpussa. Kaikki tuntui niin mukavalta ja kotoisalta, Schumacher kuvailee motorsport.comin mukaan.

– Joka kerta mennessäni radalle opin jotain uutta siitä, kuinka F1-autoa pitää ajaa ja siitä tunteesta, jota minä etsin ajaessani.

Mickin isä Michael Schumacher ajoi oman F1-uransa aikana viisi maailmanmestaruutta juuri Ferrarin ohjaksissa. Viime vuosina Ferrari on jäänyt kuitenkin nuolemaan näppejään mestaruustaistoissa Mercedestä vastaan, mutta hiljalleen perinteikäs italialaistalli on hilannut itseään kohti kovinta kilpailijaansa. Schumacherin mukaan Ferrari oli todella hyvä ajettava.

– Tuntui hyvältä. Autossa on niin paljon potentiaalia pidon ja nopeuden suhteen. On vaikea kuvailla sitä. Olen varma, että paljon parempaa on vielä luvassa, Schumacher hehkuttaa Ferrariaan.

Lue myös:

    Uusimmat