Tällaista et ole ennen nähnyt: Kärsivällinen koira sai sydämet sulamaan teollaan

Kärsivällisyyttä uhkuva koira on pistänyt Twitterin sekaisin ihastuksesta.

Koira poseeraamassa karikatyristille – tämän suloisempaa näkyä saa hakea. 

Vanhemmat lähettivät 26-vuotiaalle Katielle kuvan Disneylandin reissultaan. Vanhemmat olivat nimittäin törmänneet mitä suloisimpaan näkyyn: hurmaava koira istui turisteille suunnatussa karikatyyripaikassa ja odotti rauhallisesti, kun karikatyristi piirsi tämän kuvaa. Kuvaa, jossa koira surffaa! 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Katie luonnollisesti suli rakkaudesta kuvaa katsoessaan ja twiittasi sen muidenkin iloksi. Twitter-kansa huokaisi yhteistuumin ihastuksesta ja kuvaa onkin uudelleentwiitattu jo yli 55 000 kertaa. Tykkäyksiä sille on sadellut jo 136 000.

Ihmiset myös kommentoivat kuvaa innoissaan.

"En ole koskaan nähnyt mitään noin puhdasta."
"MITEN! KILTTI! POIKA!"
"Kuulostaa siltä, että jollakulla on ihan parhaat vanhemmat!"

Kuvan sankarikoira on Buzzfeedin saamien tietojen mukaan nimeltään Yahoo, ja se on kouluttautumassa palveluskoiraksi Kaliforniassa. Yahoo on osa voittoa tavoittelematonta yhdistystä, joka auttaa palveluskoirien koulutuksessa. Koulutuksen jälkeen koiria tarjotaan veloituksetta vammaisille.

Kärsivällisyyttä opettelemassa

Yhdistyksen edustaja, Jeanine Konopelski, epäilee, että Yahoo-koiraa kouluttanut vapaaehtoinen on vienyt hauvan Disneylandiin, jotta se oppisi olemaan ihmisten kanssa. Karikatyyripaikassa koira istuskelee luultavasti siksi, että se oppisi vieläpä kärsivällisyyttäkin.

– Kuvan perusteella Yahoo opettelee tavallisia tottelevaisuuskäskyjä odottaessaan kuvaansa, Konopelski sanoo.

Konopelskin mukaan kyseessä onkin oikein otollinen hetki koiralle tottua odottamiseen ja istumiseen. 

Yahoon vapaaehtoiskouluttaja vahvisti Buzzfeedille, että hän vei ystävänsä kanssa kaksi koulutuksessa olevaa palveluskoiraa Disneylandiin, sillä siellä on paljon koulutukseen sopivia häiriötekijöitä. Mutta toki myös siksi, että kyseessä olisi kaikille hauska reissu!

Yahoon koulutus loppuu helmikuussa 2017, jolloin sen pitäisi osata avata ovi, kääntää valokatkaisimesta valot päälle ja vetää pyörätuolia.

Video: Tällä koiralla on temput hallussa!

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat