Mainos

Palveluskoira tapasi Pluton Disneylandissa – itsehillintä petti totaalisesti

Mitä tapahtuu, kun innokas koira tapaa idolinsa ensimmäistä kertaa? Katso videolta hulvaton reaktio!

Palveluskoira nimeltä Ace, eli suomennettuna Ässä, oli koulutusretkellä Disneylandissa, kun sille tarjoutui ainutlaatuinen mahdollisuus tavata koiramaailman suuri idoli, eli Pluto.

Palveluskoira oli koulutettu käyttäytymään rauhallisesti väkitungoksessa, mutta tavattuaan suuren Pluto-hahmon sen itsehillintä petti täysin. Nuori koira ei pystynyt peittelemään jännitystään. Lopputuloksena on video, joka on huvittanut jo satoja tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa.

Ohjaaja muistuttaa koiran olevan vasta pentu

Sen jälkeen kun tapahtuman todistanut henkilö lisäsi videon Facebookiin, lukuisat ihmiset ovat ryhtyneet kommentoimaan yleensä niin varauksellisesti käyttäytyvän palveluskoiran käytöstä. Ohjaaja vastasi ihmisten ihmetteleviin kommenttiin muistuttamalla, että Ace on edelleen koulutuksen pentuvaiheessa. 

– Tätä pentua koulutetaan opaskoiraksi sokeille. Vierailimme Disneylandissa muutaman tunnin, jotta koira saisi harjoitusta ihmisten kohtaamiseen. Videolla ei nähdä sitä, kuinka koira asettui tapaamisen jälkeen maahan makaamaan, kertoo koiran kouluttajana toimiva Sandy Steinblums.  

Jos video ei nät, voit katsoa sen täältä

Koiraa tullaan kouluttamaan vielä kuudesta kuukaudesta yhdeksään kuukauteen ennen kuin se pääsee kunnolla työtehtäviensä pariin.

– Se on minun poikani ja minä olen ylpeä hänestä. Kiitän Disney-hahmoja ja henkilökuntaa, jotka olivat vierailumme ajan niin ystävällisiä ja avuliaita.

Vaikka video herätti osassa ihmisissä hieman negatiivisia tunteita, suurin osa kommentoijista on pitänyt videota huvittavana. Ihmiset ovat ryhtyneet jakamaan myös omia kuviaan koiriensa ja tämän kuuluisan Mikki Hiiren lemmikin kohtaamisesta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Lähde: Today

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.