Kultainnenoutaja ja postinjakaja ystävystyivät – omistajat kuvasivat kaksikon suloisen kohtaamisen

Vastuullinen koiran omistaminen ja kasvattaminen 8:05
Videolla keskustellaan koirien vastuullisesta kasvattamisesta.

Moosen omistajien kuvaamalla videolla näkyy, miten kultainennoutaja ilahtuu nähdessään tutun postinjakajan. Hellyttävästä videosta kertoo Unilad.com-sivusto.

Puolitoistavuotias kultainennoutaja nimeltä Moose odottaa aina innokkaasti tietyn posteljoonin saapumista. Kun mies hurauttaa autolla Moosen ja hänen omistajiensa kotitalon pihaan Grand Rapidsissa, Michiganissa, miehen saapumista odottanut koira alkaa innokkaasti heiluttaa häntäänsä ja hyppää postimiestä vasten ikään kuin halaten tätä.

Kohtaaminen hellyttävällä videolla

Omistajat julkaisivat videon Moosen ja posteljoonin eräästä kohtaamisesta koiralleen perustamallaan Instagram-tilillä. 

Videolla näkyy, miten mies saapuu postiautolla pihaan, jossa Moose on odottanut istuen maassa. Kun se näkee postimiehen, se alkaa heiluttaa häntäänsä innokkasti ja hyppää häntä vasten.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ilahduttava kohtaaminen kaikkien mielestä

Vaikka kyseinen postimies on kulkenut reittiä vasta muutaman viikon, on kaksikko selkeästi löytänyt yhteisen sävelen. Kohtaamisesta tekee vieläkin liikuttavamman tieto siitä, että posteljoonin oma koira menehtyi hiljattain. 

– Hänestä on ihanaa, miten paljon rakkautta Moose osoittaa häntä kohtaan aina, kun hän kiertää postinjakelureittiään, Meghan Gruszynski, toinen Moosen omistajista Dodo.com-sivustolle.

Lue myös:

    Uusimmat