Tällaisia ovat domina Valtiatar Keijun asiakkaat – seksiä hän ei heidän kanssaan harrasta, eikä häneen saa koskea

Valtiatar Keiju kertoo työstään dominana ja esittelee välineitään – useimmiten asiakkaat haluavat tuntea kipua 5:00
Katso videolta, mitä kaikkea Valtiatar Keijun sessioissa voidaan tehdä, ja paljonko hän dominan työllään tienaa.

Valtiatar Keijuksi itseään kutsuvan dominan asiakkaat ovat pääasiassa vakioasiakkaita. Yhteensä asiakaskuntaa on useita satoja.

Dominana työskentelevä Valtiatar Keiju täyttää asiakkaidensa toiveita alistamisen ja fetissien kautta. Asiakkaan on mahdollista ostaa kerralla myös kahden eri dominan palveluita.

– Siinä on neljä kättä ihmisen kimpussa. Jos esimerkiksi asiakas täytyy sitoa kiinni johonkin, niin se ei vie koko aikaa. Jos sidon yksin, niin sillä hetkellä ei muuta tapahdu. Jos kaverin kanssa, niin hän huomioi asiakasta minun sitoessani. Siinä on paljon enemmän vauhtia ja vähemmän mitään taukoja, Keiju kertoi MTV Uutisille.

Keiju ei harrasta seksiä asiakkaidensa kanssa.

– Minuun ei saa koskea, paitsi palvontatarkoituksessa, jolloin minä kontrolloin tilannetta. Intiimialueitani ei saa nähdä. Laukeaminen sessioissani on mahdollista esimerkiksi välineiden avustuksella.

Suhde lähtee liikkeelle asiakkaan yhteydenotosta: sähköpostien ja viestin lähettelystä sekä puhelinkeskustelusta. Asiakkaat täyttävät lomakkeen, jossa he saavat sanallisesti kertoa toiveitaan.

– Sitten asiakas tulee studiolle, jonka olen valmistellut. Tarkkailen ihmistä siinä hetkisen, ja siitä se sitten lähtee. Pääasiassa asiakkaani ovat vakioasiakkaita, jotka tulevat useamman kerran. Osa saattaa tulla kerran vuodessa, osa käy joka viikko. On tietysti myös kokeilijoita, jotka haluavat käydä kerran ja sen jälkeen mennä seuraavalle. Sekin sopii.

Asiakkaina on aivan tavallisia, Keijun mukaan ihania ihmisiä. Yhteensä heitä on tällä hetkellä useita satoja.

– Kokeilunhaluisia, rohkeita ihmisiä, jotka ovat oppineet nauttimaan elämästään. Monet kehuvat läsnäoloani ja sitä, että heidät on todella otettu huomioon. Monet kiittävät esivalmisteluista ja siitä, että haluan tutustua heihin jo ennen kuin näemme. Ja ihan yksinkertainen asia: olen kuunnellut heidän toiveensa ja keskittynyt niihin.

Joskus ensikertalaiset eivät tarkalleen tiedä, mitä haluavat. Silloin Keiju käy yhdessä asiakkaan kanssa läpi, miksi tämä on ottanut yhteyttä.

– Yhdessä rakennamme session. Yleensä sanon, että vaikka olen domina, niin olen myös ihminen. Minulle on tärkeää, että asiakas viestii, jos jokin menee metsään. En loukkaannu, vaan sitten mennään seuraavaan juttuun. Tänne ei tarvitse tulla kestämään mitään sellaista, mikä ei olekaan oma juttu, Keiju painotti.

Katso jutun alussa olevalta videolta, mitä kaikkea Valtiatar Keijun sessioissa voidaan tehdä, ja paljonko hän dominan työllään tienaa.

Lue myös:

    Uusimmat