Tällaisia lahjoja ökyrikkaat haluavat – katso ällistyttävä lista

Ökyrikkaat saavat usein ostettua kaiken haluamansa.

How To Spend It -sivustolla on listattu satoja lahjaideoita luksusta elämäänsä kaipaaville henkilöille. Maailmalla on selkeästi tarjolla runsaasti erilaista valikoimaa. Jos rahapussinyörit antavat periksi, voi itseään tai lähimmäisiään ilostuttaa hyvinkin erikoisilla luksuslahjoilla.

Katso kuvat tuotteista:

Asusteet ja koristeet

Nykyään lähes jokainen omistaa puhelimen tai tietokoneen ja näitä kannellaan paikasta toiseen, joten niille kannattaa hankkia suoja tai upea koriste. Timantteja ja nahkaa sisältävä Patronan-puhelintasku on myynnissä vain rajoitetun ajan. Hintaa tuotteella on noin 5 927 euroa.

Kirjat eivät nähtävästi kuulukaan vain kirjahyllyihin, sillä Giftlab-sivustolla on myynnissä Hannu ja Kerttu -kirjan kannella varustettu laukku. Hintaa tällä laukulla on noin 1 221 euroa.

Savellin Champagne Diamonds -puhelin on valmistettu muun muassa kullasta ja timanteista. Hintaa kyseiselle puhelimelle kertyy noin 41 373 euroa.

Helmistä, kullasta ja timanteista valmistettu ökysormus maksaa noin 69 350 euroa. Theo Fennell Cartridgen -kalvosinnapit eivät jää takuulla keneltäkään huomaamatta. Hintaa näille kullan ja mustan sävyillä leikitteleville kalvosinnapeille tulee noin 5 870 euroa.

Rolex on valmistanut upean kellon juhlistaakseen viisikymmenvuotispäiväänsä. Kyseisen kellon hinta on noin 59 329 euroa.

Maistuvatko erikoisjuomat?

Juhlien alla voi maistella erikoisjuomia. Kolme litraa Les Réserves Grand Siècle -samppanjaa maksaa noin 2 404 euroa. Tämän pullon kaveriksi sopii mainiosta esimerkiksi Asprey Stag -sampanjacooler, joka maksaa noin 14 225 euroa.

Ralph Laurenin muun muassa nahkasta ja hopeasta valmistettu drinkkimestarille sopiva setti maksaa noin 8 292 euroa. Ökylahjojen sekaan mahtuu myös Cedes Milanon-matkasetti, joka sopii viininmaistelusta innostuneelle. Hintaa tällä tuotteella on noin 1 825 euroa.

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat