Tällaiset hautajaiset Betty White saa: "Se oli Bettyn toive"

Betty White menehtyi vain pari viikkoa ennen 100-vuotissyntymäpäiväänsä.

Uudenvuoden aattona menehtyneen Betty Whiten, 99, hautajaiset tullaan järjestämään yksityisenä seremoniana. Asian vahvisti tähden agentti ja läheinen ystävä Jeff Witjas.

Witjasin mukaan White ei halunnut ihmisten tekevän meteliä hänestä eläessään, eikä niin ikää kuolemankaan koittaessa.

– Hautajaisjärjestelyt hoidetaan yksityisesti ja se oli Bettyn ​​toive, Witjas sanoi.

Rakastetun näyttelijän agentti kuitenkin kannustaa tähden faneja muistamaan Whitea esimerkiksi hyväntekeväisyyden muodossa. White tunnettiin eläinrakkaana aktivistina.

– Jos jollakulla on halu tehdä jotain hänen kunniakseen, voit tukea tai lahjoittaa yhdelle tai useammalle hänen suosikki hyväntekeväisyysjärjestölle tai valitsemallesi paikalliselle eläinjärjestölle, Witjas kannusti.

White olisi täyttänyt tammikuun 17. päivä 100 vuotta. Tähti valmistautui innokkaasti tulevaan merkkipäiväänsä yhteistyössä People-lehden kanssa. 100-vuotismerkkipäivää oli tarkoitus juhlistaa myös elokuvateattereissa eri puolilla Yhdysvaltoja uudella dokumenttityyliin tehdyllä elokuvalla, jossa kerrotaan Whiten elämästä ja urasta.

– Minun 100-vuotissyntymäpäiväni… En voi uskoa, että se on kohta edessä, White totesi tviitissään tiistaina, alle viikko ennen kuolemaansa.

Betty White muistetaan Suomessa parthaiten Rose Nylundin roolista tv-sarjassa The Golden Girl, joka esitettiin Suomessa nimellä Tyttökullat. Yhdysvalloissa komediasarjaa esitettiin vuosina 1985–1992. 

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja