Tällä erotutaan massasta: 21-vuotias Sam pisti kaiken peliin deittiprofiilissaan – "ei huonoin seksissä"

21-vuotias Sam erottautuu sinkkumarkkinoilla deittiprofiililla, jonka eteen on nähty paljon vaivaa.

Siinä missä työmarkkinoilla niin työntekijän kuin työnantajankin pitää osata erottautua muista, pätee sama myös deittailussa. Mahdollisia kilpailijoita on niin paljon, että esimerkiksi yhden selfien Tinder-profiili tuskin vielä riittää vakuuttamaan kumppaniehdokkaita erinomaisuudestasi.

Tämän on ymmärtänyt myös 21-vuotias Sam, joka näki tavallista enemmän vaivaa tehdäkseen Tinder-profiilistaan ikimuistettavan.

PowerPoint-esitys vakuuttaa

Sinkkumies keksi oivan keinon varmistaa, ettei hänen profiilinsa jäisi huomaamatta Tinderiä selailevilta sinkkunaisilta. 

Sam kehitti PowerPoint-esityksen, jossa selitti tarkkaan, miksi naisten pitäisi lähteä hänen kanssaan treffeille. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Leedsin yliopistossa profiilinsa mukaan opiskelevan miehen vaivannäkö tekeekin taatusti vaikutuksen vastakkaiseen sukupuoleen. Eräs vaikuttuneista, Gracie Barrow, jakoi kuvakaappauksen miehen profiilista Twitteriin ja julisti: "Aidosti 10/10 vaivannäöstä tälle miehelle, itken naurusta." Twiitillä on yli 110 000 tykkäystä.

"Ei huonoin seksissä"

Brittimies kertoo esityksessään nauttivansa esimerkiksi pitkistä kävelyistä rannalla, tunteistaan puhumisesta, isävitseistä ja koirien silittämisestä.

Taidoistaan kertoessaan Sam mainitsee, ettei ole "huonoin seksissä". Lisäksi hän vakuuttaa tietävänsä säännöt kaikkiin juomapeleihin, omistavansa Netflix-tilin ja olevansa antelias humalassa. Hän toteaa olevansa hauska ystäviensä mielestä sekä olevansa hyvä tyyppi perhetapahtumiin vietäväksi.

Lisäksi esityksestä löytyy muiden arvioita Samista, joskaan yksikään niistä ei kuulosta kovin uskottavalta. 

PowerPoint-esityksen tehokkuutta on aiemmin testannut muun muassa amerikkalainen Lizzy Fenton, joka teki esityksen vakuuttaakseen ihastuksensa siitä, että hänen kanssaan kannattaa lähteä treffeille.

Lähde: Mirror

***

2:38

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja