Tällä autolla Moskovan epäiltyjen hyökkääjien uskotaan paenneen – auto myytiin viikko sitten

Moskovassa etsitään henkilöitä, joita epäillään konserttisalissa tapahtuneesta hyökkäyksestä. Tekijöitä uskotaan olevan viisi, joista kaksi on ilmeisesti otettu kiinni.

Erityisen kiinnostuksen kohteena on tällä hetkellä valkoinen Renault Logan -auto, joka on tallentunut useiden valvontakameroiden kuviin. Hyökkäyksen tekijöiden uskotaan paenneen kyseisellä autolla.

Venäjällä etsitään myös harmaata Renault Fluence -autoa, väittää venäläinen Telegram-kanava 112.

Valkoisen Renault Loganin valkoinen väri on uudelleenmaalauksen tulos, venäläismediat kirjoittavat. Auton kerrotaan olleen aikaisemmin musta.

Tällaisilla aseilla konserttisalin terrori-isku tehtiin – Venäjä julkaisi videon löydetyistä tekovälineistä ampumapaikalta 0:45

Tällaisilla aseilla konserttisalin terrori-isku tehtiin – Venäjä julkaisi videon löydetyistä tekovälineistä ampumapaikalta.

Auto myytiin äskettäin

Auto vaihtoi omistajaa viikko takaperin. Novaja Gazetan tavoittama myyjä sanoo myyneensä auton vaimonsa veljelle.

– Hän soitti minulle tänään (perjantaina) noin kello 19 ja pyysi ottamaan auton pois rekisteristä, sanoi myyjä Novaja Gazetalle.

Auton myyjän mukaan vaimon veli sanoi ystävänsä tarvitsevan auton. 

Myyjä on nähnyt valvontakamerakuvat entisestä autostaan. Myyjä kertoo soittaneensa vaimonsa veljelle, mutta puhelimeen ei ole vastattu.

Perjantai-iltana moskovalaiseen konserttisaliin tehdyssä hyökkäyksessä kuoli ainakin 93 ihmistä, joista kolme lapsia. Aiemmin lauantaina Venäjän terveysministerin mukaan sairaalahoidossa oli 115 henkilöä.

Isis on väittänyt olevansa hyökkäyksen takana. Yhdysvaltalaismedia New York Timesin mukaan Yhdysvalloilla on tiedustelutietoa, joka vahvistaa Isisin väitteen.

Päivitetty uhrilukua kello 10.39.

Lue myös:

    Uusimmat