Takapuolestaan tunnettu Instagram-malli paljastaa pieleen menneen operaation – ei voinut istua kuukausiin!

25-vuotias Instagram-malli kertoo, ettei peppuoperaatio joitain vuosia sitten mennyt niin kuin piti.

Intialainen Instagram-malli paljastaa, ettei epäonnistuneen takapuolen kohotuksen vuoksi kyennyt istumaan puoleen vuoteen.

– Se oli hyvin kivuliasta, Shilpa Sethi, 25, kertoi Daily Mailin mukaan.

1,5 miljoonaa Instagram-seuraajaa paljastavilla takapuolikuvillaan itselleen ansainnut Shilpa kertoo käyttäneensä alun perin 10 000 dollaria peppuleikkaukseensa viitisen vuotta sitten Miamissa. Shilpa kertoo ihailleensa aina kurvikkaita vartaloita, mutta itse hän ei omien sanojensa mukaan muotoja omannut.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Valitettavasti lääkäri, jonka pakeille hän suuntasi saadakseen brasilialaisen pyllynkohotuksen, osoittautui puoskariksi.

– Valitsin hänet myöhemmin väärennetyiksi paljastuneiden arvostelujen perusteella, Shilpa sanoo.

Lopputuloksena toispuoleinen takamus

Käytännössä brasilialaisessa pyllynkohotuksessa siirretään rasvaa pakaroihin. Tässä tapauksessa rasvaa otettiin Shilpan vyötäröltä ja pistettiin se hänen takapuoleensa. Komplikaatiot ilmenivät kuitenkin välittömästi operaation jälkeen. Lopputuloksena Shilpan takapuoli oli toispuoleinen, ja hän koki valtavaa kipua.

– En voinut istua takapuolellani kuukausiin.

Shilpa kertoo avautuvansa kokemuksestaan nyt, jottei kukaan muu joutuisi kokemaan samaa. Brasilialaisesta pyllynkohotuksesta ovat aiemmin varoitelleet plastiikkakirurgit.

Uusiin leikkauksiin paloi kymmeniä tuhansia dollareita

Maksusta K-18-kuviakin jakavan Shilpan mukaan menikin puoli vuotta, ennen kuin hän pystyi mukavasti istumaan takapuolensa päällä. Tuohon pisteeseen pääsyyn tarvittiin kuitenkin kolme uutta leikkausta, joihin paloi rahaa 60 000 dollaria. Tällä kerralla leikkaukset kuitenkin kannattivat.

– Fanit sanovat, että minulla on paras pylly, erityisesti, kun se hyllyy ja saa heidät hulluksi, nainen kehuu.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Aiemmin pieleen menneestä peppuoperaatiostaaon on avautunut myös suomalainen Crista. Katso yltä Cristan haastattelu videolta.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.Lue myös:

    Uusimmat