Instagram-mallin takapuoli herätti epäilyksiä aitoudesta – pestasi lääkärin todistamaan väitteet vääriksi

Kesätreeni: Fitnesspepputreeni 4:53
Nappaa vinkit pakaratreeniin.

Instagram-malli todisti epäilijöileen, että nämä olivat väärässä.

Instagram-vaikuttaja Daisy Keechillä on Instagram-tilillään yli 950 000 seuraajaa. Somekuvissaan 19-vuotias Daisy esittelee usein timmiä vartaloaan, mutta aivan kaikki eivät ole olleet vakuuttuneita vartalon aitoudesta.

Daisya on syytetty takapuolensa parantelusta joko digitaalisin tai kirurgisin keinoin. Nuori nainen on kuitenkin toistuvasti vakuuttanut takapuolensa olevan täysin luonnollinen, mutta toki kovan treenin ansiota, uutisoi muun muassa Fox News.

Daisy päätti kuitenkin lopettaa huhupuheet alkuunsa. Instagram-tilillään julkaisemalla videolla Daisy seisoskelee stringeissä Beverly Hillsissä toimivan plastiikkakirurgi Ashkan Ghavamin vastaanotolla. Ghavamin tehtävänä on vahvistaa, että Daisyn takapuoli on toden totta hänen omansa.

Klikkaa nuolesta videoon. Jos kuva ja video eivät näy, voit katsoa ne täältä.

– Minulla on tässä luonnollinen, nuori, atleettinen nainen, jolla on geneettisesti siunattu vartalo, Ghavami toteaa videolla.

– Moni vihaa sinua sanoen, ettei takapuolesi ole todellinen Instagramissa. Minä vahvistan takapuoliasiantuntijana, että takapuoli on aito, lääkäri toteaa videolla.

Ghavami huomauttaa esimerksi, ettei näe ihossa mitään muutoksia, jotka paljastaisivat sinne keinotekoisesti ruiskutetut aineet, eikä mitään muitakaan merkkejä vilungista.

Lääkäri huomauttaa, että Daisy tekee lantionnostoja, hänellä on hyvä ruokavalio ja hyvä lihastreeni, jotka kaikki vaikuttavat takapuolen muotoon.

Mallin julkaisulla on 162 000 tykkäystä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat